Ziyarette, Orman İşletme Şefi Onur Can ve Orman İşletme Müdürü Hüseyin Beytekin tarafından karşılanan Ulupınar, Devrek'e dair önemli konuları paylaştı.

Ak Parti Devrek Belediye Başkan Adayı Özcan Ulupınar, kentteki kurumlarla işbirliğini güçlendirmek ve projelerini paylaşmak amacıyla Devrek Orman İşletme Müdürlüğü'nü ziyaret etti.

Ardından, binanın içinde bulunan Orman Muhafaza Memurları'nı ziyaret eden Ulupınar, memurlara hayırlı çalışmalar diledi. Daha sonra, işçilerle bir araya gelerek onların şikayet ve isteklerini dinledi ve kısaca yapmayı planladıkları projeleri paylaştı.

"TOKİ, SU DOLUM TESİSİ, OTOPARK SORUNU"

Zonguldak’ta zehir taciri 7 kişi tutuklandı! Zonguldak’ta zehir taciri 7 kişi tutuklandı!

Ulupınar, "Sevgili kardeşlerim pek çok projemiz var ve duyurmaya başladık. Kültür merkezi yapacağız, sizlerin de az önce belirttiği gibi insanlarımızın en çok şikâyet ettiği husus trafikteki düzensizlik, otopark sorunu ve sahipsiz sokak hayvanları. Hiç şüpheniz olmasın, biz göreve gelince bu sorunları çözeceğiz. Bunlarla da kalmayacağız su dolum tesisi, 3 etap TOKİ, geri dönüşüm tesisleri yapacağız, sinemayı tekrar faal hâle getireceğiz. Devrek sosyal ve kültürel anlamda gençlerimizi doyuracak, istihdama yönelik çalışmalarımız olacak." dedi.

Aybüke Ünal

Devrek Haberleri