31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan belediye başkanlığı seçimlerinde AK Parti'den mevcut başkan Ömer Selim Alan'ın tek aday gösterilmesinden sonra son günlerde Özcan Ulupınar ismi gündeme bomba gibi düşmüştü. 

Şuanda Ankara'da bulunan Özcan Ulupınar İmza Gazetesi'ne yaşanan son gelişmelerle ilgili verdiği bilgide flaş bir açıklama yaparak şunları söyledi;

Ankara, Çankırı, Zonguldak ve Isparta’da rüşvete karışanlar... Eski Hakim ve Genel Sekreter de var! Ankara, Çankırı, Zonguldak ve Isparta’da rüşvete karışanlar... Eski Hakim ve Genel Sekreter de var!

İSMİM ZONGULDAK KADAR ANKARA'DA DA KONUŞULUYOR!

"İsmimin Zonguldak'ta olduğu kadar Ankara Genel Merkez'de de telaffuz edildiğini görüyorum. Gerek basın gerekse vatandaşların Özcan Ulupınar isminin başkanı olmasını istediklerinin bilgisi bana geliyor.

ZONGULDAK İÇİN EN İYİSİNİ YAPACAĞIM!

Ben de şuanda Ankara'da beklemedeyim. Sayın Genel Merkez nezdinde sayın Cumhurbaşkanı'mızda açıklama yapmasını bekliyorum. Bana böyle bir görev verilirse Zonguldak için, halkımız için en iyisini yapacağımdan kimsenin şüphesi olmasın."

İLK DEFA BU KADAR NET KONUŞTU!

2019 seçimlerinde adaylığı son anda kabul görmeyen Özcan Ulupınar ilk defa bu kadar net konuşarak destekleyenlerini umutlandırdı.