Tiyatro ve sinemanın usta ismi Ayten Gökçer hayatını kaybetti... Tiyatro ve sinemanın usta ismi Ayten Gökçer hayatını kaybetti...

DiyarbakırRamazan Hoca ve filozof lakabıyla tanınan Ramazan Pişkin, İstanbul'da çay ocağında bıçaklanarak hayatını kaybetti. Cinayetin ardından saldırgan olan Erkan B., dün öğle saatlerinde Gayrettepe'de yakalandı. Ancak, olayın ayrıntıları dehşete düşüren bir gerçeği ortaya çıkardı.

3 KEZ BIÇAKLADI

Saldırganın, Zeytinburnu'ndan yürüyerek olay yerine ulaştığı, burada Pişkin'i hedef alarak göğsünden 3 kez bıçakladığı belirlendi. Ardından, Aksaray'dan otobüse binerek Hacıhüsrev'e kaçtığı tespit edildi. Polis ekipleri, Hacıhüsrev'de gerçekleştirilen arama çalışmalarının sonucunda saldırganın bulunduğu yeri tespit etti ve kıskıvrak yakaladı.

RAMAZAN HOCANIN KATİLİ SUÇ MAKİNESİ ÇIKTI

Erkan B.'nin, çay ocağına girer girmez doğrudan Pişkin'e yönelerek hiçbir şey söylemeden saldırdığı öğrenildi. Bununla birlikte, saldırganın daha önce annesini darp ettiği ve bu nedenle kasten yaralama suçundan arandığı ortaya çıktı. 9 ayrı suç kaydı bulunan Erkan B.'nin ailesi ile görüşmediği belirtildi.

İstanbul Asayiş Şube Müdürlüğü'ne götürülen zanlının ifadesinin alınması bekleniyor. Emniyet güçleri, cinayetin ayrıntılarını ve saldırganın motivasyonunu daha da derinlemesine araştırmak için çalışmalarını sürdürüyor.

İHA

İstanbul Haberleri