ŞEHİTLER ÖLMEZ VATAN BÖLÜNMEZ!

Pençe-Kilit Harekât bölgesinde üst bölgesine sızmaya çalışan teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan kahraman askerlerimiz son yolculuklarına uğurlanırken her vatan evladı gibi bizlerinde içi yanıyor.

Dile kolay, son bir ayda 19 şehit verdik.

Son olarak Irak’ta terör yuvalarını kurutmak amacıyla sınır dışı yapılan operasyonlarda 9 vatan evladı bu millet ve vatan toprağı için canlarını verirken kanları da yerde kalmadı.

Teröristlere yapılan son operasyonlarda 100’den fazla terörist etkisiz hale getirildi.

Allah şehitlerimizin mekanını cennet eylesin!

Allah bu acıyı yüreklerinde hisseden ailelerine sabır versin.

Şehitler ölmez, vatan bölünmez!

 

BU İŞTE BİR BİT YENİĞİ VAR!

Cumhuriyet Halk Partisi’nden yolsuzluk iddialarından sıyrılmak sebebiyle apar topar Ak Parti’ye transfer olan Gülüç Belediye Başkanı Gökhan Mustafa Demirtaş iki kadını taciz ettiği yönünde iddialardan sonra  Ak Parti’den istifa ederek bu seferde soluğu İYİ Parti’de aldı.

Fakat İYİ Parti yöneticileri Ak Parti eski Zonguldak Milletvekili Polat Türkmen gibi çıkmadı.

Polat Türkmen iddia edilen yolsuzlukları görmezden gelerek Ak Parti’ye kattığı Gökhan Mustafa Demirtaş’ın Ak Parti’ye gider ayak nasıl bir zarar verdiğini görüyordur inşallah.

Çünkü Demirtaş’ın Ak Parti’ye katılmasındaki baş aktör Polat Türkmen’dir.

İki kadını taciz ettiği iddialarından sonra Ak Parti’den istifa etmek zorunda kalan Demirtaş’ın İYİ Parti’ye geçmesine ise tepkiler çığ gibi büyüyor.

Ben İYİ Parti Merkez İlçe Başkanı Candemir Ongan’ı dirayetli ve samimi duruşundan ötürü tebrik ediyorum.

İYİ Parti tabanı olarak taciz skandalı ile anılan bir başkanın İYİ Parti’ye geçmesine ilk tepki veren isimlerden biri oldu.

İYİ Parti gibi Genel Başkanı kadın olan bir partiye, kadınları taciz ettiği iddiasıyla mahkeme gören bir başkanın geçmesi gerçekten de ilginç.

Tabi çeşitli iddialarda kulağımıza gelmiyor değil.

Gökhan Demirtaş İYİ Parti’ye geçebilmek için yüklüce bir bağış yaptığı iddia ediliyor.

Peki İYİ Parti Zonguldak Milletvekili adayı olan, yıllarca İYİ Parti Kdz. Ereğli İlçe Başkanlığı yapmış Evrim Balbaloğlu’na ne demek gerekiyor?

Bir kadın olarak, kadınlara taciz ettiği iddia edilen bir başkana nasıl referans oldu?

Bu işte bir bit yeniği var ama zamanla kokusu çıkacaktır.

İYİ Parti Merkez İlçe Başkanı Candemir Ongan, Gülüç Belediye Başkanı Gökhan Mustafa Demirtaş ile ilgili bilgilerin Ankara’ya tam aktarılmadığını söyledi.

Bakalım bilgiler aktarılınca İYİ Parti, Gökhan Mustafa Demirtaş ile ilgili nasıl bir değerlendirme yapacak.

İYİ Parti’ye yine de kabul edilecek mi?

Bekleyip göreceğiz.

 

KGD’DE NELER OLUYOR?

Gün geçmesin ki Zonguldak’ta gazeteciler arası sorun çıkmasın.

Bu duruma alışmalı mıyız yoksa bu durumu kökünden mi temizlemeliyiz artık bende bilemiyorum.

Geçtiğimiz günlerde 10 Ocak Çalışan Gazeteciler gününü tüm Türkiye’de olduğu gibi bizlerde meslektaşlarımızla birlikte kutladık.

Bu vesile ile Karaelmas Gazeteciler Derneği’ne siyasetçiler tarafından birtakım ziyaretler gerçekleştirildi.   

Bu ziyaretlerden birini de Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan gerçekleştirdi.

Ziyarette Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan’ın bazı sözlerine ithafen gazeteci arkadaşlarda kendisine birtakım şeyler söylemiş.

Özellikle Ömer Selim Alan; “Benim ailemi, baldızı mı yazan gazetecilerle ben hiçbir şekilde yan yana gelmedim” deyince Selim Alan’a gazeteci arkadaşlar “Senin aileni yazan gazeteciyle Baykuş Kafe’de biz okey oynamadık sen oynadın. Birilerini yazsın diye bazı gazetecilerin askerlik parasını biz vermedik” deyince tabi ortam burada biraz gerilmiş.

Tabi olay bedelli askerlik parasının Ömer Selim Alan tarafından ödendiği iddia edilen Karar67 internet sitesinin Genel Yayın Yönetmeni, Pusula Gazetesi köşe yazarı Batuhan Karamalak’a kadar gelmiş.

Okul müdür yardımcısına şantaj yaptığı günleri unutan, bu konu ile ilgili mahkeme tarafından cezalandırılan Batuhan Karamalak yazmış olduğu köşe yazısında Karaelmas Gazeteciler Derneği üyelerine ithafen Karaelmas Gazeteciler Derneği’ne “Müslüman yılanların yuvası” deme cesaretini gösterdi.

Tabi bu işin hukuki bir boyutu var.

Bu işin hukuki boyutunu biz takip edeceğiz.

Gazetecilere hakaret etmenin bu kadar ucuz olmadığını yargı önünde bu arkadaşımıza anlatmaya çalışacağız. Fakat KGD yönetimi, danışma kurulu, disiplin kurulu bu konuda nasıl bir karar alacak merakla bekliyoruz.

Karamalak’ın yazısında yazmış olduğu kör yılanın, anakondanın, engerek yılanının kim olduğunu öğreneceğiz!

Karaelmas Gazeteciler Derneği daha dün kadın bir üyesine yapılan şantaja ses çıkaramazken ve görülen mahkeme sonucunda ceza alan gazeteci hakkında tek bir kelime bile yazamazken bugün üyelerine yılan, anakonda, kör yılan diyen biri için ne karar alacak?

Süreci hep birlikte izleyip göreceğiz!