6 Şubat Pazartesi günü yayımlanan bölümde, Kırmızı Takımın yarışmacıları arasında başlayan kavga, izleyenleri şaşırttı. Nefise ve Aleyna ikilisi arasında başlayan tartışma, Acun Ilıcalı'nın da dahil olduğu bir dizi olaya evrildi.

KONSEYDE GERİLİM TIRMANDI

Aleyna ve Nefise'nin oyun sırasındaki tartışması konseye taşındı. Nefise'nin kontrolünü kaybetmesi ve Aleyna'ya yönelik öfkeli tavırları, Acun Ilıcalı'nın sinirlerini zorladı. Konseyde Nagihan'ın da katılmasıyla gerilim daha da tırmandı.

Survivor All Star'da Gerilim! Acun Ilıcalı'dan Sert Tepki.. (2)

ALEYNA VE NAGİHAN ARASINDA GERGİN ANLAR

Konuşmalar sırasında Aleyna'nın önüne geçen Nagihan'ın, Aleyna'ya "Sen sus" demesi üzerine Aleyna, Nagihan'a karşı çıkarak olayı daha da alevlendirdi. Nagihan'ın Aleyna'ya müdahalesine tepki gösteren Aleyna, konseyin ardından dışarı çıkarak sinirlerini boşalttı.

Survivor All Star'da Gerilim! Acun Ilıcalı'dan Sert Tepki.. (1)

ACI ILICALI'NIN SERT UYARISI

Olaylara müdahale eden Acun Ilıcalı, yaşanan gerginlikten rahatsızlık duyduğunu belirterek, "Bu olaylar bize yakışıyor mu? Kahkaha atıyorsunuz. Bu kıza yaptıklarınız oldu mu?" diye sordu. Program sahibi, kavgalardan bıkmış bir şekilde yarışmacılara sert uyarılarda bulunarak, "Siz ne istiyorsunuz abi? Her gün olay çıkarıyorsunuz. Ne istiyorsunuz? Kız ağlayarak gitti şimdi. Öbür gün bilmem ne oldu. Ne istiyorsunuz abi siz? Ne istiyorsunuz? Kavga mı kaos mu ne istiyorsunuz abi siz?" şeklinde konuştu.

Survivor All Star'da Gerilim! Acun Ilıcalı'dan Sert Tepki...1

"SİZ NE İSTİYORSUNUZ ABİ?

Sinir krizi geçiren Acun Ilıcalı, öfkesini kontrol etmekte zorlanarak, "Siz ne istiyorsunuz abi? Söyleyin bana. Her gün olay çıkarıyorsunuz. Ne istiyorsunuz? Kız ağlayarak gitti şimdi. Öbür gün bilmem ne oldu. Ne istiyorsunuz abi siz? Ne istiyorsunuz? Kavga mı kaos mu ne istiyorsunuz abi siz? Rahat duralamıyor mu bu programda. Ne battı size? Kendinizden başka hiçbir şey düşünmüyorsunuz. Bana onu dediler, bana bunu dediler. Normal duramıyor musunuz? Hakaret etmeden bir hayat yok mu? Tamam abi, herkes gitsin tamam. Ne yapıyorsanız yapın hadi ya." ifadeleriyle konseyi bitirdi.

Yaşanan bu olaylar sonrasında seyirciler, Survivor All Star'da neler olacağını merakla beklemeye başladı.

Ünlü Şarkıcı Aydilge Ameliyat Sonrası Durumunu Paylaştı Ünlü Şarkıcı Aydilge Ameliyat Sonrası Durumunu Paylaştı

İbrahim Yıldız

Magazin Haberleri