Bolu Belediyesi'nin düzenlediği 2. Tiyatro Festivali, ilk üç gününde Bolulu tiyatro severlerden büyük ilgi gördü. 16-24 Mart tarihleri arasında devam eden festivalin başlangıcında, Deniz Nida Şener'in kaleme aldığı ve Ahmet Çevik'in yönettiği "Piknik Sepeti" adlı komedi oyunu sahnelendi. Ahmet Çevik, Seval Tufan, Deniz Nida Şener, Yelda Alp ve Serhan Atak'ın başrollerini üstlendiği oyun, izleyicilerden büyük beğeni topladı.

A W165928 01

İlk günün ardından festivalin ikinci gününde ise "Kim Haklı" adlı oyun seyirciyle buluştu. Murat Güleç'in yazdığı ve Ali İhsan Bozdemir'in yönettiği oyun, İpek Tenolcay, Serdar Sevtekin, Esin Gündoğdu, Sezer Soykök ve Hakan Çankaya'nın performansıyla izleyicilere unutulmaz bir gece yaşattı.

A W165928 05

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan ve eşi Meral Özcan, oyunlar sonrasında sahneye çıkarak sanatçılara çiçek takdim etti ve başarılı performansları için tebrik etti. Kahkaha dolu ve unutulmaz anların yaşandığı geceler, tiyatro tutkunları tarafından tam not aldı.

Kastamonu, Çankırı, Sinop ve Bolu bölgelerinin tarihine ışık tutacak! Kastamonu, Çankırı, Sinop ve Bolu bölgelerinin tarihine ışık tutacak!

A W165928 04

İHA

Bolu Haberleri