Türkiye Taşkömürü Kurumu’nun (TTK) müfettiş yardımcılığı alımı sözlü mülakatına katılan 4 kişiden kazanan 2 kişinin isimleri belli oldu.

Sözlü mülakata katılanlar

Gazeteci Orhan Akyüz’ün haberine göre, 
Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi (ZBEÜ) tarafından 18.05.2024 tarihinde 16 kişinin katılımıyla gerçekleştirilen ve Teftiş Kurulu Başkanlığı Müfettiş Yardımcılığı Giriş Sınavı’nı (yazılı) kazanan Muhammed Mustafa Akşit, Muhammed Yasin Kocabaş, Şeyhmus Kutlay ile Ceyhun Adanır olmak üzere 4 kişi, 1 Haziran 2024 Cumartesi günü TTK Genel Müdürlüğü Teftiş Kurulu Başkanlığı’nda sözlü mülakata alınmışlardı.

SINAV ORTALAMASI 65’İN ALTINDAKİ ADAYLAR BAŞARISIZ SAYILMIŞLARDI

TTK Genel Müdürlüğü Teftiş Kurulu Başkanlığı Müfettiş Yardımcılığı giriş sınavında her alanda 60’dan az puan alan adaylar ile tüm alanlarda sınav ortalaması 65’in altındaki adaylar başarısız sayıldılar, ilan edilen boş kadro sayısının iki katı (2*2) kadar aday da sözlü sınava girmeye hak kazandılar.

MÜFETTİŞ YARDIMCILIĞI SÖZLÜ MÜLAKATINI KAZANANLAR

Bu arada TTK Genel Müdürlüğü, TTK Teftiş Kurulu Başkanlığı Müfettiş Yardımcılığı sözlü mülakatını da kazanan Şeyhmuz Kutlay ile Ceyhun Adanur’un işe girmeye hak kazandıkları açıklandı.

Zonguldak’ta Çocuk Müstehcenliği Operasyonu: Çok Sayıda Gözaltı Zonguldak’ta Çocuk Müstehcenliği Operasyonu: Çok Sayıda Gözaltı

TTK’NIN DUYURUSU

TTK’nın duyurusu şöyle:
18 Mayıs 2024 tarihinde yazılı ve 1 Haziran 2024 tarihinde sözlü aşaması gerçekleştirilen, Türkiye Taşkömürü Kurumu Genel Müdürlüğü Teftiş Kurulu Başkanlığı Müfettiş Yardımcılığı Giriş Sınavının sonuçları, e-devlet üzerinde Türkiye Taşkömürü Kurumu Genel Müdürlüğü –Kariyer Kapısı – Kamu İşe Alım ve Kariyer Kapısı (https://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr) platformunda yayınlanmıştır.
Müfettiş Yardımcılığı Giriş Sınavı, başarı sıralamasına göre;
    SINAV SONUCU    ATANMA DURUMU    
İDARİ MÜFETTİŞ YARDIMCILIĞI            
Şeyhmus KUTLAY  (ASİL)    BAŞARILI    ATANMAYA HAK KAZANDI.    
Ceyhun ADANIR (ASİL)    BAŞARILI    ATANMAYA HAK KAZANDI.    
Muhammed Mustafa AKŞİT    BAŞARILI (1. YEDEK)    ATANMAYA HAK KAZANAMADI.    
Muhammed Yasin KOCABAŞ    BAŞARISIZ    ATANMAYA HAK KAZANAMADI.    
şeklinde sonuçlanmıştır.
Giriş Sınavı sonucunda atanmaya hak kazanan adayların 26 Haziran 2024 Çarşamba günü mesai saati bitimine kadar aşağıda yer alan belgeleri, elden ya da posta yolu ile Türkiye Taşkömürü Kurumu Genel Müdürlüğü Teftiş Kurulu Başkanlığı, Yayla Mahallesi İhsan Soyak Sokak No:6 PK:67100 Merkez / ZONGULDAK adresine teslim etmeleri gerekmektedir.
Yedek adayların, TTK Teftiş Kurulu Başkanlığı Müfettiş Yardımcısı olarak atanmaya hak kazanması durumunda kendilerine ayrıca tebligat yapılmayacaktır.
Gerekli Belgeler:
1- Son altı ay içerisinde çekilmiş dört adet vesikalık fotoğraf,
2- T.C kimlik numarası beyanı.
3- Sağlıkla ilgili, görevini devamlı olarak yapmaya engel bir durumu bulunmadığına dair yazılı beyanı.
4- Erkek adayların askerlik ile ilişiği olmadığına dair yazılı beyanı.
5- Sabıka kaydına ilişkin yazılı beyanı.

HABER: ORHAN AKYÜZ

Zonguldak Haberleri

Editör: Aybüke Ünal