Dev Türk bayrağı büyük beğeni topladı! Dev Türk bayrağı büyük beğeni topladı!

Zonguldak’ın sevilen ismi 19.dönem Milletvekili Ali Uzun ile Belediye Başkanı Dr. Ömer Selim Alan Ankara’da bir araya gelince Zonguldak’ta bazı kulisler de konuşulmaya başladı.
Araları bozuk olduğu gerekçesiyle yayılan dedikodu siyasetinde Selim Alan’ın yaklaşan seçimlerle ilgili Ali Uzun’la arasının düzeltmesi anlamında bu ziyaretin yapıldığı yayılırken aslında bu ziyaretin dostluk çerçevesinde geçtiği bildirildi.
Ali Uzun’la Selim Alan’ın yana yana çekilen bu fotoğrafın anlamının ne olduğunu öğrenmek için Genel Yayın Yönetmenimiz Mustafa Emen’in sürekli irtibat halinde olduğu Ali Uzun’u telefonla arayıp sorması üzerine Ali Uzun şunları söyledi.
“Zonguldak’tan Ankara’ya gelen tüm hemşerilerimiz gibi Belediye Başkanlarımız da buraya gelince sağ olsunlar beni ziyaret ederler. Bu da bunlardan biriydi ve Sayın Belediye Başkanımız Selim Alan bey de beni ziyarete gelmiş, oturduk, konuştuk sohbet ettik. Elbette Zonguldak’ımızı da konuştuk, siyaseti de konuştuk ama dostluk çerçevesinde istişare ettik. Benim adaylığım şu anda söz konusu değil, olursa eğer tüm kamuoyu gibi sizler de öğrenirsiniz. Selim Başkanımıza ziyaretinden dolayı teşekkür ederim ve başarılar dilerim, başka da bir şey yoktur. Tüm Zonguldak’lı dostlarıma sevgi ve selamlarımı iletiyorum.”