Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan 2024 yılı projeleri içerisinde yer alan Kent Meydanı eksikliğini Valilik binasını yıkarak gerçekleştirecek.

Zonguldak Tabipler Odası Başkanı Eksal Kargı oldu! Zonguldak Tabipler Odası Başkanı Eksal Kargı oldu!

Proje tanıtımına Belediye Başkanı Ömer Selim Alan’ın yanı sıra; AK Parti İl Başkanı Mustafa Çağlayan, MHP İl Başkanı Mustafa Öztürk, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Hüseyin Yıldız, MHP Merkez İlçe Başkanı Çağatay İpekçi, Belediye Meclis Üyeleri ve parti mensupları katıldı.

Zonguldak’ın büyük eksikliği olan kent meydanı olarak şehre yakışmayan ve sık sık eleştiri konusu olan Valilik binasının yerine kent meydanı yapılarak bu ihtiyaç bu şekilde giderilecek ve Valilik binası da daha sonra belirlenen yere taşınacak. Bu yerin yeni adliye binası olacağı da ifade ediliyor. Adliye binası da 69 ambarları olarak adlandırılan bölgeye taşınacak.

Fotoğrafı konuşturduğumuzda, Başkan Selim Alan Valilik binası önünde konuyla ilgili açıklama yaparak bilgi verdi ve seçimi kazandığı taktirde bu projenin hayata geçirileceğini ifade etti. Bakıldığında doğru bir karar olduğunu da söylemek lazım. Zonguldak’ın böyle bir meydana ihtiyacı olduğu gün gibi ortada. Haber-Yorum: Mustafa Emen. 

Valilik Bina