Henüz kapatılacak AVM hakkında resmi bir açıklama yapılmadığı için, yapılacak olan projeye dair belirsizlik devam ediyor. Yetkililerin bu konuda vatandaşların taleplerini dikkate alarak bir planlama yapması bekleniyor.

WetsaLife AVM'nin kapatılması iddiasının ardından Zonguldaklı vatandaşlar Zonguldak'ın ihtiyaçları doğrultusunda çözüm üretmeye başladılar. İmza Gazetesi'nin haberleri ve anketine katılan vatandaşlar hastane başta olmak üzere birçok fikir ortaya atıyor. AVM yapılmadan önce de hastane, otopark gibi Zonguldak'ın gerçek ihtiyaçları gündeme gelmesine rağmen yetkililerin duyarsızlığı sonucu geç kalınmıştı.

WestaLife Alışveriş Merkezi'nin kapanma kararıyla ilgili olarak İmza Gazetesi'ne gelen vatandaş yorumları, Zonguldaklıların fikirlerini yansıtıyor. İşte vatandaşların öneri ve düşünceleri:

Atatürk Devlet Hastanesi'ne Ek Hizmet Binası Olabilir

Bazı vatandaşlar, WestaLife AVM'nin yerine Atatürk Devlet Hastanesi'ne bağlı ek hizmet birası yapılması fikrini öne sürüyorlar. Diğer bir grup vatandaş ise özel ve kaliteli bir hastanenin yapılmasını öneriyorlar. 

"Saygılarımla!, En güzel kurumsal hastane yapılması", Kanserle ilgili bir birim", "Komple yıkın gitsin AVM açıkken para bulup alışveriş yapamıyoruz hastane olsa ne olacak parasız pansuman yapmayan iğne enjekte etmiyen hastahanede olmasın muayene 600 TL", Özel hastaneleri getirin şehir merkezine olmayan bölümleri gelsin bizi Ankara İstanbul a gitmeye mecbur etmeden özel hastaneleri getirin" şeklinde yorumlar geldi. 

Vatandaşların görüşleri, WestaLife AVM'nin kapatılması durumunda şehre kazandırılacak yeni bir yapı veya hizmetin nasıl olması gerektiği konusunda önemli ipuçları sunuyor.

Zonguldak’ta Şok Olay: 3 Kişi Sopalarla Saldırı Zonguldak’ta Şok Olay: 3 Kişi Sopalarla Saldırı

Özel ve Kaliteli Bir Hastane Talebi Vatandaşlar, WestaLife AVM'nin yerine yapılacak projeden özellikle yüksek beklentilere sahipler. Özellikle özel ve kaliteli bir hastane talep eden Zonguldaklılar, sağlık hizmetlerine daha kolay erişim ve güçlü bir sağlık altyapısı istiyorlar.

Özel Birimler ve Ek Hizmetler

Acil durumlar için etkin müdahale diğer bir talep ise özel birimler ve ek hizmetlerin sunulması yönünde. Yanık üniteleri gibi özel birimlere ihtiyaç duyulduğunu belirten vatandaşlar, acil sağlık durumlarında etkin bir müdahale imkanı sunacak bir hastane talep ediyorlar. Ayrıca, toplumun farklı ihtiyaçlarına cevap verecek ek hizmetlerin sunulmasını istiyorlar.

Zonguldak'a Önemli Bir Sağlık Merkezi

Vatandaşların yüksek beklentileri, Zonguldak'a önemli bir sağlık merkezi kazandırılması gerekliliği üzerinde duruyor. Yapılacak olan hastanenin bölgeye kaliteli sağlık hizmetleri sunması ve halkın sağlık ihtiyaçlarını karşılaması bekleniyor. Ancak, henüz kapatılacak AVM hakkında resmi bir açıklama yapılmadığı için, yapılacak olan projeye dair belirsizlik devam ediyor. Yetkililerin bu konuda vatandaşların taleplerini dikkate alarak bir planlama yapması bekleniyor.

Aybüke Ünal

Zonguldak Haberleri

Editör: Aybüke Ünal