İmza Gazetesi tarafından yapılan “Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan’dan memnun musunuz?” anketi vatandaşlar tarafından yoğun ilgi gördü.

Ankete katılım sağlayan vatandaşlar, Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan hakkında memnuniyetlerini ve memnuniyetsizliklerini dile getirirken 5 yıllık süreci gözden geçirdi.
Vatandaşlar, Ömer Selim Alan’ın çekimser davranışları olduğunu belirterek Zonguldak’ın daha girişken bir başkana ihtiyacı olduğunu ifade ederken tam aksine Ömer Selim Alan’ı destekleyenler de var.
Ömer Selim Alan’ı destekleyen bir vatandaş, “Zonguldak'a değer katmış, belediyeciliğe ciddiyet ve hizmet getirmiş, kişilere yaranmak gibi bir derdi olmayan ama vatandaşın derdini dert edinip, çözümler üreten adam gibi adamdır Ömer Selim Alan Başkanım.” ifadelerini kullandı.

ELEŞTİRİLER

Vatandaşlar, Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan’ın birçok konuda geç kaldığını belirterek beklenen çıkışı yapamadığını ifade etti.
“Ömer Selim Alan, birçok projede geç kalındı, belediye başkanı olarak ağırlığını koruyamadı. Çok çekimser tepkiler veriyor. Zonguldak olarak birazcık girişimci başkana ihtiyacımız var”

“Asla oy vermem. Yolu açık olsun Zonguldak’ta değişim şart umarım iyi birisi gelir.”

Tek tek durdular! Tek tek durdular!

“Ömer Selim Alan döneminde Zonguldak’a ne yatırım yapıldı ki? Makyaj dışında hiçbir şey yok”

“Zonguldak hiçbirinden memnun kalmıyor. Muharrem Akdemir çalışmadı, Ömer Selim Alan iyi kötü çalışıyor ama halktan yana değil çok egolu.”

"Halkı yapılacağı söylenen projelerle unuttular ama hala ortada bir şey göremedik. Zonguldak'ta değişim şart"

DESTEKLER

“Ömer Selim Alan iyi başkan çalışıyor ama halkla iç içe değil. Zonguldak ve Zonguldak gibi şehirler halkla iç içe olan başkanı severler”

“Ömer Selim Alan’dan değil onun mevkisinden rahatsız olanlar var. Bilerek işleri aksatıp o koltuğa kendileri geçmek istiyorlar”

“Bu sene o kadar sel oldu merkezde sel sıkıntısı yaşamadık. Daha önce en ufak sağanak yağışta merkez batıyordu esnaf mahvoluyordu. Ömer Selim Alan’ı destekliyoruz."

“Ömer Selim Alan başarısız değil. Zonguldak’ın sorunları bu kadar kısa sürede çözülemez bunu cümle alem biliyor yine de Ömer Selim Alan kurban olarak halkın önüne atılıyor”