Zonguldak’ta yaz ayının gelmesiyle birlikte düğün sezonu başladı. 

Her genç kızın hayali olan gelinlikler ise vitrinlerde yerini aldı.

Hava durumu Zonguldak Alaplı: Hava nasıl olacak? Hava durumu Zonguldak Alaplı: Hava nasıl olacak?

Genç kızlar en güzel gelinliği giymek ve bütçelerine uygun en kaliteli gelinliği almak için mağazalara ilgi göstermeye başladı.

Gelinlikler mağazalarda 20 bin ile 70 bin arasında satılıyor.

Genç çiftler zaman zaman diğer çiftlerde farklı olmak için ise özel tasarım gelinlikler yöneldi. 

Çiftler özel tasarım istedikleri takdirde ise fiyatlar 70 bin liraya kadar yükseliyor.

Öte yandan kent merkezinde Akın DARAKÇI ve Şule DARAKÇI ailesinin işletmeciliği yaptığı Simge Gelinlik, getirdiği muhteşem ürünlerle diğer firmalara farkını gösteriyor.

BÜTÇEYE VE ZEVKE GÖRE ÇALIŞMA YAPIYORUZ

Simge işletmecisi Şule DARAKÇI, “Yaz sezonu ile birlikte. Bizim işlerimiz başlıyor. Çünkü genelde düğünler kızın tercih edildiği için. İlgi var mı? Evleniyor tabi ki herkes, sonuçta bit genç kızın hayali gelinlik, gelinliği giyecek sonuçta. O yüzden yeni yeni bir hareketlenme başladı. Tabi bütçeler biraz insanları zorluyor. Malzemeler biraz pahalı. Bütçeye zevke göre uygun çalışmalar yapıyoruz”

HERKES BÜTÇESİNE GÖRE SEÇİYOR

Herkesin bütçesine göre alışveriş yaptığını ifade eden DARAKÇI, “Biz 18 yıllık firma olduğumuz için belli bir kesme hitap ediyoruz. Bizim müşterilerle bir sıkıntımız yok. Özel tasarım özel çizim. Ölçmeye göre düzenlemeler yaptığımız için böyle bir sıkıntımız yok. Müşteri azalmaz ekonomik şartlar azalır. Herkes bütçesine göre seçmeye çalışıyor”diye konuştu.

Emre Can Bayram

Editör: Emre Bayram