Çaycuma'da Servis Minibüsü Kaza Yaptı: Çok sayıda yaralı var! Çaycuma'da Servis Minibüsü Kaza Yaptı: Çok sayıda yaralı var!

2023-2024 Akademik Yılı Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Devrek, Çaycuma ve Gökçebey Meslek Yüksekokullarının mezuniyet töreni, unutulmaz anlara ev sahipliği yaptı. Çaycuma Meslek Yüksekokulu Ormancılık bölümü öğrencisi Beyzanur Kaya, erkek arkadaşı Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Mekatronik bölümü öğrencisi Akın Kalaycıoğlu'nun sürpriz evlilik teklifiyle büyük bir şaşkınlık yaşadı.

Sahnede Evlilik Teklifi

Akın Kalaycıoğlu, yıllardır hayalini kurduğu evlilik teklifini mezuniyet gününe saklayarak kız arkadaşı Beyzanur Kaya'ya unutulmaz bir an yaşattı. Mezuniyet töreni sonrası kız arkadaşı Beyzanur Kaya'yı sahneye davet eden Kalaycıoğlu, dizlerinin üzerine çöktü ve cebindeki yüzüğü çıkararak evlilik teklifinde bulundu. Bu romantik an, aileler ve genç çiftin arkadaşları tarafından alkış ve ıslıklarla desteklendi. Teklif karşısında büyük bir şaşkınlık yaşayan Beyzanur Kaya, gözyaşlarına hakim olamayarak teklifi kabul etti. Çiftin mutluluğu dakikalarca alkışlandı.

"Unutulmaz Olsun İstedim"

Evlilik teklifini yapan Akın Kalaycıoğlu, duygularını şu sözlerle dile getirdi: "Unutulmaz bir teklif olmasını istiyordum. Mezuniyet gününü taçlandırmak için böyle bir şey düşündüm. Ona böyle bir sürpriz evlilik teklif etmek istedim. Sahneye çıkıp mikrofonu aldığımda çok heyecanlıydım. Çok şükür Beyzanur teklifimi kabul etti."

Editör: Aybüke Ünal