ZBEÜ Rektörü Prof. Dr. İsmail Hakkı Özölçer, eşi Seran Özölçer, rektör yardımcıları Prof. Dr. Bekir Hakan Bakkal ve Prof. Dr. Servet Karasu, genel sekreter Prof. Dr. Zehra Safi Öz, senato üyeleri, akademisyenler ve öğrencilerin katılımıyla gerçekleşen konserde, "Beun Akademinin Sesi Korosu" Türk halk ve sanat müziğiyle birlikte sevilen popüler şarkıları da seslendirdi.

A W215105 01

Tebrikler ve Memnuniyet

Konsere katılanların yoğun ilgisi ve dinleyicilerin şarkılara eşlik etmesiyle şölen havasında geçen konserin ardından ZBEÜ Rektörü Prof. Dr. İsmail Hakkı Özölçer, Şef Cem Dertsiz'e çiçek takdim ederek koroyu tebrik etti. Özölçer, etkinliklerin ZBEÜ'nün 100. yılına yakışır bir şekilde devam ettiğini belirterek, "Beun Akademinin Sesi Korosu" konserinin büyük bir coşkuyla gerçekleştiğini ifade etti.

A W215105 03

Etkinliklerin Devamı

ZBEÜ 27. Uluslararası Bilim, Kültür, Sanat ve Spor Etkinlikleri, 29 Mayıs tarihinde gerçekleşecek olan spor ve sanat etkinlikleri ile son bulacak. Bu etkinliklerle birlikte üniversite, geniş katılımlı ve çeşitli etkinliklerle dolu bir haftayı geride bırakacak.

A W215105 02

Zonguldak’ın Tanınmış Simalarından Günnur Gülen Hayatını Kaybetti Zonguldak’ın Tanınmış Simalarından Günnur Gülen Hayatını Kaybetti

İHA

Zonguldak Haberleri

Editör: Aybüke Ünal