Zonguldak BEÜ'de hemşireyken dışardan okuyup öğretim üyesi olan A. B. , twitter hesabında yaptığı işçileri küçük düşürücü mesajına tepki yağdı. Bir çok kesimden tepki yağıyor. 

 Üniversite hastanesinde öğretim üyeliği yapan aynı zamanda bir yüksekokulda ders veren öğretim üyesi A. B., 10 Mayıs tarihinde işçiye yapılan zamın ardından sosyal medyadan paylaşımda bulundu. Yaptığı paylaşımda yazdığı "Alo Engin bizim tüm akademisyenleri işçi yap he işçi yap. Benim kırmızı spor arabayı da ver gezsin biraz garibanlar... #akademikZam" olarak attığı twit tepkilerin büyümesine neden oldu.

Zonguldakspor’un eski antrenörü Çolak’tan TFF hakkında çarpıcı açıklama! Zonguldakspor’un eski antrenörü Çolak’tan TFF hakkında çarpıcı açıklama!

Zonguldak BEÜ Hastanesi başta olmak üzere Zonguldak genelinde iş barışını bozduğu belirtilerek tepkiye neden oldu. Tepkiler giderek büyürken sendikaların açıklama yapması bekleniyor.

Tepkilerin Türk-İŞ'e kadar iletildiği belirtildi.

Hükümetin işçiye verdiği zammı bahane göstererek çok bulan hemşirelik de yapan akademisyen Arzum Çelik Bekleviç, attığı twete tepki yağıyor. Zonguldak BEÜ Hastanesi çalışan işçiler başta olmak üzere bir çok kesim sosyal medyadan yaptığı yorumlarla tepkisini dile getiriyor.