Protokoller, öğrenci ve akademik personel değişimi, lisans ve lisansüstü öğrenim fırsatları, ortak akademik çalışmalar ve akademik yayın paylaşımları gibi bir dizi konuyu içeriyor.

Rektörler Arasında İş Birliği Protokolleri İmzalandı

ZBEÜ Rektörü Prof. Dr. İsmail Hakkı Özölçer, Mariano Marcos Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Shirley C. Agrupis, Caraga Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Rolyn C. Daguil, Iloilo Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Gabriel M. Salistre Jr. ve Mindanao Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Elnor C. Roa arasında imzalanan protokoller, ortak projeler, araştırmalar ve eğitim olanaklarını içeriyor.

Zbeü Fi̇li̇pi̇nler (1)

Karşılıklı Yarar ve Dostane İlişkilerin Geliştirilmesi Hedefleniyor

İmzalanan protokoller doğrultusunda, taraflar arasında yürütülecek çalışmaların, ortak projelerin ve eğitim imkânlarının karşılıklı yarar sağlaması hedefleniyor. Aynı zamanda Türkiye Cumhuriyeti ve Filipinler Cumhuriyeti arasındaki dostane ilişkilerin geliştirilmesine de katkıda bulunulması planlanıyor.

Rektör Özölçer'den İş Birliği Yorumu

Rektör Özölçer, imzalanan protokollerin öğrenci ve akademik personeller açısından büyük fayda sağlayacağına inandığını belirtirken, bu iş birliğinin taraflar için hayırlı olmasını temenni etti.

Meteorolojiden Zonguldak dahil birçok ile uyarı! Meteorolojiden Zonguldak dahil birçok ile uyarı!

Aybüke Ünal

Zonguldak Haberleri