İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Adem Gülşen, Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Meclis Başkan Vekili ve Okul Proje Yürütme Kurulu Üyesi Ömer Faruk Yıldız, Genel Sekreter Muharrem Sarıkaya, Zotev Yönetim Kurulu Üyesi Bahattin Arı ve Okul Aile Birliği Başkanı Adem Aktaş gibi önemli isimlerin de katıldığı tören büyük bir coşkuyla başladı.

3-59

Zonguldak'ta Galatasaray Üstünlüğü: Taraftar Anketinin Sonuçları Açıklandı Zonguldak'ta Galatasaray Üstünlüğü: Taraftar Anketinin Sonuçları Açıklandı

Tören alanı, renkli balonlar ve bayraklarla donatılarak öğrencilerin mezuniyet şapka törenine uygun bir atmosfer oluşturdu. 195 mezun öğrencinin katılımıyla gerçekleşen tören, öğrenci ve ailelerinin gururla dolu bakışları arasında başladı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın ardından Okul Müdürü Muhammet Yıldız, öğrencilere seslendi. Yıldız, öğrencilerin başarılarını ve okulun gelecekteki hedeflerini vurgulayarak duygusal bir konuşma gerçekleştirdi.

2-83

İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Adem Gülşen, eğitimin önemini vurgulayarak mezun olan öğrencilere başarılar diledi.

Öğrenciler adına konuşan Muhammet Ensar Bircan, öğretmenlere ve ailelere teşekkür ederek duygusal anlar yaşattı.

Diplomaların dağıtılması sırasında öğrencilerin yüzlerindeki sevinç ve heyecan görülmeye değerdi. Okul birincisi Muhammed Baki Kurt'a plaketini ZTSO Genel Sekreteri Muharrem Sarıkaya takdim etti.

Tören, öğrencilerin mezuniyet yemini ve Meslek Lisesi Marşı'nı söylemesinin ardından keplerini havaya fırlatmasıyla son buldu. Bu an, öğrenciler ve aileleri için unutulmaz bir hatıra olarak hafızalara kazındı.

1-76

Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Metin Demir, ‘’Mezun olan öğrencilerimizi tebrik ediyor, hayatlarının yeni döneminde başarılar diliyorum. Meslek mensuplarına ihtiyaç dünyanın her yerinde artarak devam ediyor. Mezunlarımızı gerek girişimci gerekse çalışan olarak temayüz ettikleri alanda bir an önce reel sektöre dahil olmaya davet ediyorum. Mezunlarımızın her biriyle gurur
duyuyorum ve onların gelecekte büyük başarılara imza atacaklarına inanıyorum’’ dedi. 

HABER MERKEZİ

Zonguldak Haberleri

Editör: Aybüke Ünal