2019 yılında 3335 sayılı yasa ile “Uluslararası Birlik” statüsünde Cumhurbaşkanlığı kararnamesiyle kurulan  ve resmi gazetede yayınlanarak faaliyetlerine başlayan Küresel Gazeteciler Konseyi(KGK) Yönetim Kurulu  bazı illerde yeni görevlendirmeler yaptı.

Zonguldak İl Temsilciliği’ne bölgenin önemli kalemlerinden İmza Gazetesi Yazı İşleri Müdürü gazeteci Osman Sav, Bartın il temsilciliğine de M.Ahmet Oktay getirildi.

KGK ZONGULDAK İL TEMSİLCİLİĞİNE OSMAN SAV...

60 ülkede ve 81 vilayette temsilciliği bulunan KGK Yönetim Kurulu hafta sonu  yaptığı toplantıda Zonguldak  İl Temsilciliği görevine Gazeteci  Osman Sav’ın atamasının yapılmasına oy birliğiyle karar verdi.

KGK BARTIN İL TEMSİLCİLİĞİNE M. AHMET OKTAY...

Meteorolojiden Zonguldak dahil birçok ile uyarı! Meteorolojiden Zonguldak dahil birçok ile uyarı!

KGK Yönetim Kurulu ayrıca geçtiğimiz hafta da Bartın İl Temsilcisi olarak M.Ahmet Oktay’ı il temsilcisi olarak atamıştı.

KGK Genel Başkanı Mehmet Ali Dim, konuyla ilgili yaptığı kısa açıklamada "Zonguldak ve Bartın yerelinde ve Ankara’da yaptığımız araştırmalarda değerli meslektaşlarımız Osman Sav ve M.Ahmet Oktay’ın referanslarının çok güçlü olduğunu gördük ve İl Temsilciliği teklifinde bulunduk. Sağ olsun  Sayın Sav ve Oktay da  bizimle çalışmayı kabul etti. Bundan sonra Küresel Gazeteciler Konseyi’ni  Zonguldak’ta mesleki tecrübesi bulunan Osman Sav ve Bartın’da da M.Ahmet Oktay temsil edecektir. Kendilerine  aramıza hoş geldin diyor, başarılar diliyorum.” dedi. (KGK)