Saadet Partisi Belediye Başkan Aday Adayı iş insanı Cem Dereli, “Zonguldak kent merkezini yaşanılabilir bir yer yapabilmek için yola çıktık. Sorunlar artık kabul edilemez durumda. Zonguldak kötüleşen ve kötüye giden tablosu bizi bu süreçte başlangıca itti. Sloganımız Zonguldak’a yeni gelmedik geri geliyoruz”dedi.

TTK, işçi alım kurası sonuçlarını açıkladı! TTK, işçi alım kurası sonuçlarını açıkladı!

Saadet Partisi Belediye Başkan Aday Adayı iş insanlı Cem Dereli, Karaelmas Gazeteciler Derneğini ziyaret etti.

Ziyarette Karaelmas Gazeteciler Derneği Başkanı Mustafa Emen ve Yönetim Kurulu üyeleri yer aldı.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Karaelmas Gazeteciler Derneği Başkanı Mustafa Emen, “Saadet Partisi değerli belediye başkan aday adayı Cem Dereli bey bizleri ziyaret etti. Kendisine hoşgeldiniz diliyoruz. Aday adaylığının hayırlı olmasını, çıktığı bu yolda kendisine başarılar temenni ediyorum” dedi.

Saadet Partisi Belediye Başkan Aday Adayı Cem Dereli ise, “1977 Zonguldak doğumluyum. 95 yılına kadar eğitim öğretim hayatımı tamamladım. Daha sonra üniversiteyi kazanınca Ankara’ya gittim. Zonguldaklı bağımız hiç kopmadı hem ticaret hem siyaset. Ailemin tamamı burada. Gittim geldim. İnşallah böyle bir sürecin içerisinde bismillah diyelim istedik. Gönlümüzün getirdiği Saadet Partisinde aday adaylığı başvurusunda bulunduk. Böyle bir yola çıktık. İnşallah Zonguldak için güzel şeyler söyleriz. Gönüllerinde bir yer ediniriz. Zonguldak halkının oyların talip olduk. “dedi.

Zonguldak’ın sorunları ile ilgili 3 tane makro projeleri olduğunu ifade eden Dereli, “Zonguldak kent merkezini yaşanılabilir bir yer yapabilmek için yola çıktık. Sorunlar artık kabul edilemez durumda. Zonguldak kötüleşen ve kötüye giden tablosu bizi bu süreçte başlangıca itti. Sloganımız Zonguldak’a yeni gelmedik geri geliyoruz. Zonguldak’la ilgili makro 3 tane çözüm önerilerimiz var. Bunlardan bir tanesi trafik keşmekeşi. Makro projemizle Zonguldak’ı bu sorundan kurtarırız diye düşünüyoruz. Sonrasında imar çalışması. Zonguldakspor’la ilgili önemli projelerimiz var. İnşallah bunlar halkta karşılık bulur. İnşallah bunlar karşılık bulur gönüller girer onların oylarına talip oluruz”dedi.

Ziyaret hatıra fotoğrafının çekilmesinin ardından sona erdi.