21 Nisan 2024 Pazar günü (Yarın) Zonguldak'ın futboldaki temsilcileri için belirleyici günlerden bir tanesi olacak.

TFF 2.Lig'de mücadele eden temsilcimiz Zonguldak Kömürspor, kümede kalmak adına Serik Belediyespor deplasmanında adeta bir savaş verecek. Bu maç her iki takım içinde kümede kalmak adına büyük önem taşıyor. Puan tablosunda küme düşme hattının 1 sıra önünde 15.sırada yer edinen Antalya temsilcisinin 37 puanı bulunurken,  16.sırada kendisine yer bulan Kırmızı Lacivertlilerin ise 32 puanı bulunuyor. 

Sinan Engin ve Ahmet Çakar, TFF'ye seslendi! "Zonguldak'ın hakkını verin, "Zonguldak arada badem oldu!" Sinan Engin ve Ahmet Çakar, TFF'ye seslendi! "Zonguldak'ın hakkını verin, "Zonguldak arada badem oldu!"

Aynı saatlerde Bölgesel Amatör Lig (BAL) 6.Grup'ta mücadele eden bir diğer temsilcimiz Alaplı Belediyespor da şampiyonluk yarışındaki iddiasını sürdürmek için Geredespor'u kendi evinde yenmeye çalışacak. 47 puanı bulunan Sarı Lacivertliler, 51 puanla zirvede bulunan Polatlı Belediyespor'un en yakın takipçisi konumunda. Ankara temsilcisi ise yarın 46 puanla 3.sırada bulunan Eskişehirspor ile deplasmanda karşılaşacak.

HABER: Emre Sezer