Zonguldak’ın Çaycuma ilçesinde, Sanayi Sitesi ışıklı kavşağında meydana gelen trafik kazasında iki araç çarpıştı. Bartın yönünden Zonguldak istikametine giden 67 ABN 618 plakalı Dacia marka araç, sanayi sitesi istikametine dönüş yapmak istediği sırada 37 PV 451 plakalı Renault marka otomobille çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle ortalık savaş alanına dönerken, her iki araçta da ciddi maddi hasar meydana geldi.

Çaycuma'da Servis Minibüsü Kaza Yaptı: Çok sayıda yaralı var! Çaycuma'da Servis Minibüsü Kaza Yaptı: Çok sayıda yaralı var!

Olay Yerinde Müdahale

Kazayı gören çevredeki vatandaşlar hemen durumu 112 Acil Sağlık, Polis ve Çaycuma Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekiplerine bildirdi. Olay yerine hızla intikal eden sağlık ekipleri, yaralılar Hasan Durmuş ve Aydın Turpçu’ya ilk müdahalelerini olay yerinde yaptı. Yaralılar daha sonra ambulanslarla Çaycuma Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralılardan Hasan Durmuş'un durumunun ağır olduğu bildirildi.

Araçlar Kaldırıldı, Yol Trafiğe Açıldı

Kaza sonrası olay yerindeki araçlar, Diriliş Mühendislik 7/24 Profesyonel Hizmetler firmasına ait çekici ile kaldırılarak yol yeniden trafiğe açıldı. Kazayla ilgili olarak polis ekipleri soruşturma başlattı.

Acı Haber Hastaneden Geldi

Kaza sonrası ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan Hasan Durmuş, yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Diğer yaralı Aydın Turpçu’nun ise tedavisi devam ediyor.

Editör: İrem Karagöz