AK Parti Çaycuma İlçe Başkanı Birol Yiğit, sosyal medya hesabından yaptığı duyuruda, Nebioğlu Belde'sine yapılması planlanan yeni TOKİ projeleri için harekete geçtiklerini açıkladı. Başkan Yiğit, beraberinde Nebioğlu Belediye Başkanı Ali Özdal ve AK Parti Nebioğlu Belde Başkanı Kemal Kaçar ile birlikte Ankara'da bulunan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nda önemli ziyaretlerde bulundu.

Başkan Yiğit, sosyal medya paylaşımında Nebioğlu Belde'sine yapılacak olan 150 konutluk TOKİ binaları için çalışmalara başladıklarını belirtti. İlgili dosyanın Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'na teslim edildiğini ifade etti.

Zonguldak'ın o beldesine yeni TOKİ projeleri! (1)

Zonguldak’ta taksi durağında dehşet dakikaları kameraya yansıdı! Zonguldak’ta taksi durağında dehşet dakikaları kameraya yansıdı!

 Ankara'da gerçekleştirdikleri ziyaretlerde, Yiğit'in yanı sıra Nebioğlu Belediye Başkanı Ali Özdal ve AK Parti Nebioğlu Belde Başkanı Kemal Kaçar da hazır bulundu. Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'na yapılan ziyaret, projenin detaylarının paylaşılması ve sürecin başlaması adına önemli bir adım olarak nitelendirildi.

 Başkan Yiğit, açıklamasında, "Büyüyen bölge, gelişen Zonguldak, ilerleyen beldelerimizden Nebioğlu'na yapımı düşünülen 150 konutluk TOKİ binaları ile ilgili çalışma dosyalarımızı teslim ettik. Nebioğlu Belde'sine hayırlı olsun" dedi. Böylece, bölgenin konut ihtiyacına yönelik önemli bir adım atıldığı belirtildi.

HABER MERKEZİ