Zonguldak İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Çaycuma ilçesine bağlı Ayvazlar Köyü'nde gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonunda yakalanan 4 kişilik çete, önceki serbest bırakılmasının ardından bu sefer tamamen çökertildi.

Geçtiğimiz günlerde Ayvazlar Köyü'nde gece yarısı düzenlenen operasyonda yakalanan uyuşturucu çetesi, adliyeye sevk edilmiş ve mahkemece serbest bırakılmıştı. Ancak bu karara tepki gösterilmesi üzerine Çaycuma Cumhuriyet Başsavcılığı, çetenin izini sürmeye devam etti.

Yeniden Gözaltına Alındılar

Bir süre sonra Cumhuriyet Savcısının itirazı ve iddianamenin Zonguldak Ağır Ceza Mahkemesi'ne gönderilmesiyle birlikte, mahkeme iddianameyi kabul etti. Ardından jandarma ekipleri, çetenin peşini bırakmayarak şüphelileri yeniden gözaltına aldı.

Prof Dr. Şenol Hakan Kutoğlu Bülent Ecevit Üniversitesi hakkında konuştu Prof Dr. Şenol Hakan Kutoğlu Bülent Ecevit Üniversitesi hakkında konuştu

Tutuklamalar ve Ceza İnfaz Kurumu'na Sevk

Gözaltına alınan O.D., B.G., T.T. ve E.M. isimli şahıslar daha sonra çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak Beycuma M Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'na sevk edildi.

HABER MERKEZİ

Zonguldak Haberleri

Editör: Aybüke Ünal