FLAŞ...FLAŞ…

İkinci lig Beyaz grupta çok zor günlerden geçen ilimiz temsilcisi Zonguldak Kömürspor’un ekonomik krizi çözmek adına lazım olan parayı temin edememesi sebebiyle ligin 2. Yarısında ligden çekilme düşüncesi içinde olduğu bilgisi konuşuluyor.

Aldığımız duyumlara göre ilk yarı maçlarını tamamladıktan sonra 1. Ocak’ta başlayacak olan ara transferde takımı ligde tutacak nokta transferleri alacak milyonlarca lira paranın bulunmasının mümkün olmadığı gerekçe gösterilerek bu ilgisizliğin ve desteksizliğin devamı halinde tek çarenin 2. Yarı maçlarında ligden çekilmek olduğu haberi yayılmaya başladı.

Henüz iddia şeklinde konuşulan bu konu hakkında net açıklama yapılmazken “Ateş olmayan yerden duman çıkmaz” sözü akla geliyor. Koskoca 2. Lig takımının hem de adını dünyaya duyuran bir Zonguldakspor kulübünün ligden çekilmesi demek tarihi bir hata olur diye hatırlatmak istedik. 

Bunun yanında 3 maç sonra bitecek olan ilk yarı maçlarının ardından bu söylentilerin gerçek olup olmadığı konusunu başta Sayın Valimiz nezdinde konuşulup şehrin takımını böyle bir çıkmazın içine sokmadan çözüm bulunması gerektiğinin altını çiziyoruz.

Tacizden tutuklanmıştı, Sosyete Hasan için karar verildi! Tacizden tutuklanmıştı, Sosyete Hasan için karar verildi!

Mustafa Emen