Zonguldak Kömürspor’un penaltıdan attığı gol sonrasında tribünde yaşlı bir adam gözyaşlarına hakim olamamıştı. İmza Gazetesi dahil bir çok sosyal medyada da yayılan video sonrası duygusal taraftar ve kulüp yaşlı taraftarı merak etti. Zonguldak Kömürspor yönetim kurulu üyesi Şükrü Öztürk, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda yaşlı taraftarı bulmaya çalışıyor.
Öztürk, paylaşımında, "Dünkü Beyoğlu maçında gözyaşlarını tutamayan gerçek Zonguldakspor’lu bu amcamızı tanıyan varsa lütfen bana ulaşsın" mesajıyla yaşlı taraftarı aramaya başladı.

Zonguldak'ta toplantı gerçekleştirildi... Zonguldak'ta toplantı gerçekleştirildi...

89.DAKİKADA GELEN GOL AĞLATTI
TFF 2.Lig Beyaz Grupta mücadele eden temsilcimiz Zonguldak Kömürspor saha ve seyircisi önünde dün Beyoğlu Yeni Çarşı Spor Kulübünü konuk etti. Karşılama Kömürspor 90’uncu dakikada penaltıdan attığı golle sona erdi. Kömürspor’un penaltıdan attığı gol sonrasında tribünlerde büyük sevinç yaşandı. Özellikle tribünde yaşlı bir adamın gol sonrasında gözyaşlarına hakim olamaması dikkat çekti. Büyük bir sevinç yaşayan yaşlı adam sevinçten göz yaşı döktü. Tribündeki gençler ise o anları saniye saniye kaydederek sosyal medyada paylaştı.

TIKLA- İZLE

Whatsapp Image 2024 03 18 At 10.59.57