Çalınan aracın parçalanarak değerinin altında bir fiyata satılmasıyla ilgili yaşanan olayda, 7 şüpheliden 3'ü tutuklandı.

Zonguldak'ın Gökçebey ilçesinde bir vatandaşın evinin önünde park halinde bulunan minibüsünün çalındığı ihbarı üzerine Zonguldak İl Jandarma Komutanlığı devreye girdi. Şehit Uzman Jandarma Sedar Dağ-JASAT Mercek 2 Operasyonu kapsamında yapılan araştırmalarda, çalınan aracın sahte plaka kullanılarak belli bir bölüme kadar gidildiği belirlendi.

Zonguldak'ta çalınan minibüsü Samsun'a götürdüler! (1)

Yapılan koordineli çalışma sonucunda aracın plakasının Samsun'un Terme ilçesine götürülüp burada sökülerek parçalara ayrıldığı tespit edildi. Jandarmanın geliştirdiği bu bilgiler doğrultusunda yapılan operasyonlar sonucunda Zonguldak'ta 3, Samsun'da 3 ve Kocaeli'nde 1 olmak üzere toplamda 7 şüpheli yakalandı.

Şüpheliler adli makamlara sevk edildi. Cumhuriyet Başsavcılığının talimatıyla mahkemeye çıkarılan 7 şüpheliden 3'ü tutuklanırken, 4'ü adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Sahile büfe konulmuştu! Karar çıktı Sahile büfe konulmuştu! Karar çıktı

Zonguldak'ta çalınan minibüsü Samsun'a götürdüler! (3)

Yaşanan bu olay, jandarmanın etkili takibi ve koordineli çalışmasıyla çözüme kavuşturuldu. Şüphelilerin çaldıkları aracı parçalayarak satmaya çalıştıkları tespit edildi. Tutuklanan şüpheliler hırsızlık suçlamasıyla mahkemeye çıkartıldı ve cezaevine gönderildi.

HABER MERKEZİ