Geçtiğimiz yıllarda Türkiye Sakatlar Derneği Zonguldak Şubesi'nin Çaycuma ilçesinde temsilcilik açmasının ardından bu önemli görev Fatih Keskin’e verilmişti.

Yeni Yöneticiler Belirlendi

Keskin'in artan sağlık sorunları nedeniyle görevinden ayrılması üzerine, dernek yöneticiliği İbrahim Alpay, Önder Örenbaş ve Özcan Altınok’a devredildi. Yeni yöneticilerin belirlenmesinin ardından Keskin, istifasıyla ilgili bir açıklama yaptı.

Zonguldak ve Kastamonu’da üretilen kestane balı hakkında kötü haber! Zonguldak ve Kastamonu’da üretilen kestane balı hakkında kötü haber!

Keskin'in Veda Mesajı

Fatih Keskin, yaptığı açıklamada şunları söyledi: "Dernek yöneticiliği İbrahim Alpay, Önder Örenbaş ve Özcan Altınok’a devredilmiştir. Ben bu derneğin kurulmasında çok emek verdim, sayısız sandalye ve kumanya gibi destekler sağladık. Kim ne derse desin, ne düşünürse düşünsün, ben gücüm doğrultusunda ilçede elini taşın altına koyanlardan oldum. Ancak, artık sağlık sorunlarım arttı ve derneğimizi daha ileriye taşıyacağına inandığım bu arkadaşlara başarılar dilerim."

Muhabir: Bülten