Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan'ın, seçim günü yaklaştıkça sinirli bir tavır sergilediği ve eleştirilere maruz kaldığı ifade edildi. Başkan Alan'ın, kendisini desteklemeyen MHP'li yöneticilere karşı sert bir tutum içinde olduğu ve bu durumu MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'ye şikayet etmekle tehdit ettiği belirtiliyor.

Ak Parti İçindeki Durum ve Mustafa Çağlayan'ın Rolü

Tahsin Erdem’e teşekkür etti! Ömer Selim Alan’a tepki gösterdi Tahsin Erdem’e teşekkür etti! Ömer Selim Alan’a tepki gösterdi

Ak Parti içinde "aklı selim" olarak nitelendirilen bazı kişilerin, Ömer Selim Alan'ın sinirli tavırlarından ötürü onu geri planda tutmaya çalıştığı öğrenildi. Bu kişilerin, Ak Parti İl Başkanı Mustafa Çağlayan'ın ön planda durması gerektiği yönünde görüş bildirdikleri kaydedildi. Ancak, partinin adayının Mustafa Çağlayan mı yoksa Ömer Selim Alan mı olacağı konusunda partililer arasında farklı görüşler olduğu ve Çağlayan'ın çok ön planda olmasına dair parti içinden ciddi tepkilerin olduğu da ifade ediliyor.

Seçim Kazanma Stratejisi ve Halkın Algısı

Bazı Ak Partililer, Ömer Selim Alan'ın kibirli ve havai tavırlarından dolayı seçim stratejisi olarak geri planda tutulduğunu, ancak eğer seçim kazanılırsa halkın yanıltılmış olabileceğini dile getiriyorlar. Seçim kampanyası sürecinde Selim Alan ve ekibinin "Hükümet kaybederse aç kalırız" şeklindeki iddia edilen söylemleriyle vatandaşları tehdit ettiği de iddialar arasında yer almakta.

Parti İçi Çalışmalar ve Eleştiriler

Öte yandan, Selim Alan'ın Ak Partililerin yeterince çalışmadığını düşünerek parti içinde birçok kişiyi eleştirdiği ve bu durumun da parti içinde rahatsızlık yarattığı belirtiliyor.

Zonguldak'ta Yerel Yönetim ve İftar Harcamaları Tartışma Konusu Oldu

Zonguldak'ta, Ak Parti tarafından düzenlenen iftar yemeklerinin maliyetlerinin belediye bütçesinden karşılandığı iddiaları, yerel siyasetin gündemine oturdu. Edinilen bilgilere göre, Salı günü Emirgan Otel'de gerçekleştirilecek olan ve Köksal Toptan'ın katılımıyla Rizelilere yönelik iftarın maliyetinin belediye bütçesi tarafından karşılanacağı öne sürüldü.