Kdz.Ereğli Belediyespor, Polatlı'ya çelme taktı! Kdz.Ereğli Belediyespor, Polatlı'ya çelme taktı!

TFF 2.Lig Beyaz Grup'ta küme düşme tehlikesi yaşayan takımların fikstürleri baz alındığı taktirde tehlike çanları sadece küme düşme hattında olanları değil, aynı zamanda 40 puanın altında bulunan bütün takımlar için çalıyor. 

Küme düşme hattından uzaklaşmak isteyen Zonguldak Kömürspor’la rakipleri arasında sadece 6 puan fark bulunurken, Serik Belediyespor ve Altınordu ikilisi ligin zirve takımlarıyla karşı karşıya gelecekler. Kırmızı Lacivertli ekibin mevcut fikstürdeki tek zorlu maçı ise 2 hafta sonra oynayacağı Buca deplasmanı. 

Altınordu'nun fikstüründe Esenler Erokspor, Afyonspor, Diyarbekirspor, Vanspor FK, Yeni Mersin İdman Yurdu FK, Karacabey Belediyespor ile Ankaraspor bulunuyor.

Serik Belediyespor'un fikstüründe Adıyaman FK, Kırşehir FK, Kırklarelispor, Zonguldak Kömürspor, 1461 Trabzon ve Esenler Erokspor bulunuyor.

Zonguldak Kömürspor'un fikstüründe Ankara Demirspor, Bursaspor, Bucaspor, Adıyaman FK, Serik Belediyespor, Kırşehir FK ve Kırklarelispor bulunuyor.

3 takımın mevcut fikstürü karşılaştırıldığında ve kazanma oranlarına bakıldığında TFF 2.Lig Beyaz Grup’ta 38-40 arası puan toplayamayan takımların küme düşmesi bekleniyor. 

Bu hesaplamalara bakıldığında kümede kalmak isteyen takımların toplaması gereken puanlar şu şekilde; 
Hes İlaç Afyonspor 6 
Kırklarelispor 6 
Nazilli Belediyespor 6 
Altınordu 9 
Serik Belediyespor 9 
Zonguldak Kömürspor 15 
Kırşehir FK 19 
Bursaspor 20 
Adıyaman FK 26 

HABER: Emre Sezer