Bölgesel Amatör Lig (BAL) 6.Grup'ta mücadele eden temsilcimiz Alaplı Belediyespor, şampiyonluk umuduyla çıktığı Geredespor ile 0-0 berabere kalarak çok önemli bir 2 puan bırakırken, Polatlı Belediyespor ise Eskişehirspor deplasmanından 73.dakikada bulduğu golle 1-0'lık galip geldi.

Sinan Engin ve Ahmet Çakar, TFF'ye seslendi! "Zonguldak'ın hakkını verin, "Zonguldak arada badem oldu!" Sinan Engin ve Ahmet Çakar, TFF'ye seslendi! "Zonguldak'ın hakkını verin, "Zonguldak arada badem oldu!"

Bu sonuçlarla birlikte Sarı Lacivertliler puanını 48'e yükseltirken, Ankara temsilcisiyle arasındaki puan farkı 6'ya kadar çıktı.

23.hafta karşılaşmalarının tamamlanmasıyla birlikte ligin bitimine 3 hafta kala Eskişehirspor, matematiksel olarak şampiyonluk şansını yitirdi.

Temsilcimiz Alaplı Belediyespor'un ise hala matematiksel olarak şansı devam ediyor.  Polatlı Belediyespor, üst üste 2 maç kaybeder ve Sarı Lacivertliler de kazanıp puantajda Ankara temsilcisini yakalarsa deplasmanda galip gelerek eline aldığı +1'lik averajla şampiyonluğa ulaşabilir.

HABER: Emre Sezer