Bakan açıkladı... Karabük, Zonguldak ve Bartın pilot iller oluyor! Bakan açıkladı... Karabük, Zonguldak ve Bartın pilot iller oluyor!

Dernek Başkanı Mustafa Gündeşli ve yönetim ekibi, uzun süredir devam eden atanamama sorununa çözüm bulmak için yoğun gayret gösteriyor.

Mağduriyetin Giderilmesi İçin Mücadele Devam Ediyor

Derneğin amacı, 7 yıl ve üzeri görev yapan ve çeşitli nedenlerle görevlerinden ayrılmak zorunda kalan eski uzman çavuşların, devlet eliyle adil bir şekilde memuriyet haklarını almasını sağlamak. Bu doğrultuda yapılan çalışmalar kapsamında, devlet yetkilileriyle görüşmeler gerçekleştirilerek destek talep ediliyor.

Atauzder Haklarını Arama Konusunda Kararlı! (2)

Siyasi ve Kurumsal Görüşmelerin Ardı Arkası Kesilmiyor

ATAUZDER, Adalet ve Kalkınma Partisi, Milliyetçi Hareket Partisi, İyi Parti, Cumhuriyet Halk Partisi, Saadet Partisi, Yeniden Refah Partisi gibi siyasi partilerin yetkilileriyle ve çeşitli kurumların üyeleriyle görüşmeler yaparak taleplerini iletiyor. Ayrıca, birçok siyasi kişiyle başarılı görüşmeler gerçekleştirildiği belirtiliyor.

Atauzder Haklarını Arama Konusunda Kararlı! (3)

 Adalet Arayışı Siyaset Üstü

Dernek, atanamayan uzmanların hak arayışının sadece siyasi bir mesele olmadığını vurguluyor. Bu mücadelenin vicdan meselesi olduğunu ve tüm toplumun desteğini gerektirdiğini ifade ediyor.

Mustafa Gündeşli'nin Başkanlık Adaylığı 

ATAUZDER'in başkanlık seçimlerinde aday olan Mustafa Gündeşli, yıllardır duyulmayan sesleri duyurmak ve uzman çavuşların haklarını savunmak için çalışmalarını sürdürüyor. Gündeşli, uzman çavuşların hak ettiği değeri görmesi ve mağduriyetlerinin giderilmesi adına adaylığını ilan ediyor.

Atauzder Haklarını Arama Konusunda Kararlı! (1)-1

Ersin Turan