Kilimli İlçe Başkanlığını yıllarca devam ettirdikten sonra CHP’den aday adayı olan ve aday gösterilerek seçimlere girecek olan emekli maden mühendisi Erol Sarıal seçim çalışmalarını sıkı bir şekilde sürdürüyor.

Seçim bölgesinde mahalle mahalle, ev ev, kahve iş yerlerini ziyaret ederek vatandaşlarla görüşmeler yaparak Kilimli için oy talebinde bulunan Erol bey gittiği kahvehane ziyaretinde de bir vatandaşın kağıtlarla oynadığını görünce onları bir süre seyretti.

Tabi ben bu kareyi görünce “fotoğrafı konuşturalım” köşeme esprili bir şekilde yorumlama gereği duydum. Elinde kağıtlarla masada bir şeyler yapan vatandaş Erol Sarıal’a ne demiş olabilir.

Şöyle demiş olabilir mi?

“Adaylığınız hayırlı olsun Erol bey. Kahve falına baktığımızda bir ışık görüyorum sanki, ama bu ışık başkanlık koltuğuna kadar yansır mı? Orasını tam bilemedim çünkü rakibiniz de iktidarın adayı ve güçlü bir isim. O zaman diyelim ki; “Fifti-Fifti” kazanana hayırlı olsun.”

Fotoğrafı ben böyle konuşturdum nede olsa bu köşenin adı da “Fotoğraflar konuşursa” ama asıl konuşmayı Kilimli halkı 31 Mart günü sandıkta yapacak. Kazanana hayırlı uğurlu olsun.

Zonguldak'ta maden ocağındaki göçükte son durum! Madencinin biri kurtarıldı! Zonguldak'ta maden ocağındaki göçükte son durum! Madencinin biri kurtarıldı!

 Haber-Yorum: Mustafa Emen.