Farklı sektörlerde yaşanan kazalarda toplamda 15 işçi yaralanarak hastanelere kaldırıldı. İş sağlığı ve güvenliği konularında ciddi endişeleri beraberinde getiren bu olaylar, dikkat çeken detaylarla sıralanıyor.

Makine Kazası Yanaz Köyü'nde!
Birinci iş kazası Yanaz Köyü'nde bir fabrikada çalışan S.Ö'nün kafasının makineye çarpması sonucu meydana geldi. Olayda hafif yaralanan işçi, Bartın Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

Amasra'da Ağır Nesne Düşmesi!

Amasra ilçesindeki bir işletmede M.A'nın ayağına su pompası düşmesiyle bir diğer iş kazası yaşandı. Bu olay, işçinin yaralanmasına neden oldu.

Jeneratör Kaza Riski Hasankadı Beldesi'nde!
Hasankadı Beldesi'nde çalışan S.K'nın jeneratör düşürmesiyle sol el serçe parmağının hafif şekilde yaralandığı bildirildi.

Nadir görülen hayvan yeniden görüntülendi... Nadir görülen hayvan yeniden görüntülendi...

Ulus'ta Tomruk Tehlikesi!
Ulus İlçesi'nde bir işletmede çalışan A.E'nin ayağına tomruk düşmesi sonucu sol el serçe parmağının hafif şekilde yaralandığı rapor edildi.

Amasra ve Ulus'ta Yaralanmalar Devam Ediyor!
Amasra'daki bir işletmede çalışan T.G'nin anahtarın dudağına çarpması sonucu ve Ulus İlçesi'nde bulunan bir şirkette çalışan D.A'nın testere ile ağaç keserken yüzüne ağaç parçası çarpması sonucu hafif şekilde yaralandığı raporlandı.

Kazaların Vahim Sonuçları!
Farklı bölgelerde meydana gelen diğer kazalarda işçilerin dengesini kaybederek düşmesi sonucu yaşanan yaralanmalar, iş sağlığı ve güvenliği standartlarının titizlikle uygulanması gerekliliğini bir kez daha gözler önüne serdi.

HABER MERKEZİ

Bartın Haberleri