Türkiye, İsrail'e ihracat ve ithalat yapmayı durdurdu! Türkiye, İsrail'e ihracat ve ithalat yapmayı durdurdu!

Gelir İdaresi Başkanlığı, Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu ve TÜBİTAK, binlerce kişiyi ilgilendiren toplamda 1.360 kişilik personel alımı için başvurulara hazırlanıyor. Bu istihdam fırsatlarıyla birlikte vatandaşlara yeni iş kapıları açılacak.

Gelir İdaresi Başkanlığı Personel Alımı

Gelir İdaresi Başkanlığı, 1.271 gelir uzman yardımcısı alımı için sınav düzenleyecek. Başvurular 15 Nisan'a kadar alınacak. Aynı zamanda, kurum 50 devlet gelir uzman yardımcısı için başvuruları kabul edecek. İki alımda da giriş sınavları yazılı ve sözlü olmak üzere iki aşamada yapılacak.

Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu Personel Alımı

Tarım ve Orman Bakanlığı'na bağlı Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu, 8 denetçi ve 29 uzman personel alımı gerçekleştirecek. Başvurular 29 Aralık'ta başlayacak ve 7 Ocak'ta sona erecek.

TÜBİTAK Personel Alımı

TÜBİTAK Raylı Ulaşım Teknolojileri Enstitüsü, 2 personel istihdam edecek. Başvurular 3 Ocak'a kadar https://kariyer.tubitak.gov.tr adresinden gerçekleştirilebilecek.

Bu önemli istihdam fırsatlarına başvurular ve detaylı bilgiler, ilgili kurumların resmi internet sitelerinden duyurulacaktır. Bartınlı vatandaşlar, bu fırsatları kaçırmamak için kurumların duyurularını takip etmelidir.