AK Parti Zonguldak İl Başkanı Mustafa Çağlayan geçtiğimiz Pazar günü düzenlenen Zonguldak Kömürspor’a yapılan ve ŞİKE iddiaları ile çalkalanan Ankaraspor-Nazillispor maçında yapılan haksızlığın giderilmesine tepki koymak adına binlerce taraftarın katıldığı yürüyüşe destek verdi.

Çağlayan’ın giydiği Kırmızı-Lacivertli tişörtün önünde “Bir avuç kömür için ömür verenler” yazılı tişörtün anlamı da gerçekten verilen mesaj anlamında CUK diye oturmuştu.

Mustafa Çağlayan AK Parti İl Başkanı olarak sahadaydı taktir gördü ama muhalefet Milletvekillerinin ve CHP teşkilatının Zonguldak Kömürspor’un yanında meydanlarda bu tepkiyi gösterirken 3 tane AK Parti Milletvekillerinden bu zamana kadar hiç birinin yapılan bu haksızlığa karşı açıklama yapmaması ve sessiz kalması ise eleştirilmeye devam ediyor.

Zonguldak Kömürspor taraftarları bu şehrin tek temsilcisi olan takımlarının hakkını arayıp seslerini tüm Türkiye’ye duyururken ve özellikle de CHP Milletvekillerinin ön saflarda hem de tezahüratlar halinde TFF’yi ADALET’e çağırırken böylesine şehrin kaderini etkileyen bir durumda iktidarı temsil eden Vekillerin hala geriden seyretmesine anlam verilemiyor.

Mustafa Çağlayan elbette AK Partinin yetkili il başkanı olarak çok duyarlı davranmış ve şehrin göz bebeği Zonguldak Kömürspor’un haksızlığına karşı DİK durmuştur ve kamuoyunun gözünde de olumlu not almıştır.

Şu bir gerçektir ki Cumhurbaşkanı Sayın Erdoğan’la her an görüşebilen yakın bir isim olan Muammer Avcı’nın da elini taşın altına koyması halinde şehrin takımına yapılan bu haksızlığa da son derece etkili olacağı da her yerde konuşuluyor göreve çağrılıyor.

Fotoğrafı konuşturduğumuzda, İl Başkanı Mustafa Çağlayan’ın AY-Yıldızlı bayrağımızı tutarken yaptığı o yürüyüş ve tişörtünün önünde yazılan anlamlı yazı ilgi çekti.

Zonguldak’ın Tanınmış Simalarından Günnur Gülen Hayatını Kaybetti Zonguldak’ın Tanınmış Simalarından Günnur Gülen Hayatını Kaybetti

Haber-Yorum: Mustafa Emen.

Çağlayan Z.por Yürüyüş

Editör: İrem Karagöz