TFF 2.Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden temsilcimiz Zonguldak Kömürspor bu sene neredeyse hiçbir müsabakaya tam kadro çıkamadı.

Cezası nedeniyle Kırklarelispor karşılaşmasında forma giyemeyen Serhat Doğukan Taşdemir kadroya dönerken, Ozan Karabacak ve Nuri Terliksiz cezalı duruma düştü.

Tayfun Demir'den Zonguldak Kömürspor'a destek! Tayfun Demir'den Zonguldak Kömürspor'a destek!

Düşme hattından kurtulmak adına son 3 maçta 5 puanı hanesine yazdıran Elmas'ta önemli eksikliklere rağmen teknik direktör Şenol Demir, elindeki kadroyu en iyi şekilde değerlendirerek kritik Bucaspor maçından da puan çıkartmanın yollarını arıyor.

PUAN DURUMU
Karşılaşma öncesinde konuk ekip Bucaspor 1928, 34 puanla ligde 3. sırada yer alırken, ev sahibi Zonguldak Kömürspor ise 12 puanla 18. basamakta bulunuyor. İki takımın da mutlak 3 puan parolasıyla çıkacağı müsabaka 28 Aralık Perşembe (Yarın) saat 14:00'da Karaelmas Kemal Köksal Stadyumu'nda ilk düdükle başlayacak.

BUCA'DA 2, KÖMÜRSPOR'DA 5 EKSİK!

Bucaspor 1928 maçı öncesinde Mümin Uyar, Hakan Çevik ve Sarper Çağlar'ın sakatlıkları devam ederken, Kırklarelispor mücadelesinde kart gören Nuri Terliksiz ile Ozan Karabacak kart sınırına takıldı.

Öte yandan Bucaspor'da ise Sefa Yılmaz ve Erhan Çelenk ikilisi sakatlıkları nedeniyle Zonguldak Kömürspor maçında forma giyemeyecek.

Emre Sezer