Sınırlı Sorumlu Nebioğlu ve Çevre Köyleri Tarımsal Kalkınma Kooperatifi Başkanı Pınar Aydoğan, kooperatif üye ve ortaklarını yakından ilgilendiren protokole imzasını attı. Bartın'da bulunan Özel AK Tıp Hastanesi ile Sınırlı Sorumlu Nebioğlu ve Çevre Köyleri Tarımsal Kalkınma Kooperatifi Başkanlığı arasında sağlık anlamında önemli bir anlaşma sağlandı.

Sağlık Hizmetlerinde Önemli İndirimler

Yapılan protokol kapsamında, kooperatif ortakları ve ortakların eş ile çocuklarının sağlık işlemleri, Sosyal Güvenlik Kurumu'nun karşıladığı işlemlerde %10, CHECK UP gibi diğer işlemlerde ise %15 indirimli olarak yapılacak. Bu anlaşma, kooperatif üyelerinin sağlık hizmetlerinden daha uygun koşullarda yararlanmasını sağlayacak.

Bölge Halkına Sağlık Desteği

Bölgenin önemli hastanelerinden biri olan Özel AK Tıp Merkezi, Nebioğlu Kooperatif üyelerine sağlık konusunda destek olacak. Protokol ile sağlık hizmetlerine erişim kolaylaşırken, üyelerin ve ailelerinin sağlık ihtiyaçları daha uygun maliyetlerle karşılanacak.

Başkan Pınar Aydoğan'dan Teşekkür

Sınırlı Sorumlu Nebioğlu ve Çevre Köyleri Tarımsal Kalkınma Kooperatifi Başkanı Pınar Aydoğan, imzalanan protokolün her iki taraf için hayırlı olmasını diledi. Aydoğan, açıklamasında, "Bu anlaşma ile kooperatif üyelerimiz ve aileleri sağlık hizmetlerinden daha avantajlı koşullarda yararlanabilecek. Özel AK Tıp Merkezi'ne yanımızda oldukları için teşekkür ediyorum" dedi.

Gazipaşa caddesinde yola atlayan köpekler paniğe neden oldu! Gazipaşa caddesinde yola atlayan köpekler paniğe neden oldu!

Kooperatif Üyelerine Özel Sağlık Hizmetleri

Bu protokol, kooperatif üyelerinin ve ailelerinin sağlık hizmetlerine erişimlerini kolaylaştıracak ve onların sağlık sorunlarına daha hızlı ve ekonomik çözümler sunacak. Kooperatif üyeleri, Özel AK Tıp Hastanesi'nden alacakları hizmetlerde protokol sayesinde önemli avantajlar elde edecekler.

Başkan Aydoğan; "Sınırlı Sorumlu Nebioğlu ve Çevre Köyleri Tarımsal Kalkınma Kooperatifi ortaklarımıza hayırlı olsun. Kooperatifimiz yönetimi ve Bartın AK Tıp Hastanesi arasında yapılan protokol ile 31 Mayıs 2024 tarihi itibariyle kooperatif ortaklarımız, ortaklarımızın eş ve çocukları SGK’nın karşıladığı tüm işlemlerde %10 ve CHECK UP işlemlerinde %15 hak kazanmıştır. Kooperatifimize sağlığı bu hizmetten dolayı Bartın AK Tıp Hastanesi yönetim kruluna ve hastane ekibine teşekkür eder, çalışmalarında başarılar dileriz" dedi. 

Editör: İrem Karagöz