2023/2024 futbol sezonunda başarılı performanslarıyla dikkat çeken Pehlivanlarspor ve Karamusaspor, play-off maçlarını kazanarak finale yükseldi. Pehlivanlarspor, yarı finalde Çaycuma Yakaspor'u eleyerek finale adını yazdırırken, Karamusaspor ise Çaycuma Yeşilvadispor'u mağlup ederek finalde mücadele etme hakkı kazandı.

666312585A617

Final Maçı Detayları

Pehlivanlarspor ve Karamusaspor arasındaki büyük final maçı, Melih Kaya, Mert Çolak ve Ayşe Nur Demirhan hakem üçlüsünün yönetiminde Pazar günü saat 17.30’da Çaycuma Sentetik Saha'da oynanacak. Bu maçın galibi, 1. Amatör Küme'ye yükselme hakkı elde edecek.

Su Fiyatlarına Zam: Damacana su ne kadar? Su Fiyatlarına Zam: Damacana su ne kadar?

Muhtar Yeşil'den Destek Çağrısı

Pehlivanlar Mahallesi Muhtarı Barış Yeşil, şampiyonluk yolunda tüm camianın desteğine ihtiyaçları olduğunu belirterek, taraftarları Pazar günü maça davet etti. Yeşil, maçın fair-play ruhu içinde geçmesini temenni ederek, centilmenlik çağrısında bulundu.

Şampiyonluk İnancı

Muhtar Barış Yeşil, Pehlivanlarspor'un şampiyon olarak 1. Amatör Küme'ye çıkacağına inandığını ifade etti. Teknik heyet ve futbolculara olan güvenini vurgulayan Yeşil, tüm takımın azimle mücadele edeceğini belirtti.

Büyük final maçı, Pehlivanlarspor ve Karamusaspor'un 1. Amatör Küme'ye yükselme hedefi doğrultusunda kıyasıya bir mücadeleye sahne olacak.

Editör: Aybüke Ünal