CHP Zonguldak İl Kadın Kolları Başkanı Yüksel Parmak'ın açıklaması:

"Geçtiğimiz hafta sonu Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Çaycuma ilçe kadın kongresinde yaşananlar günlerdir kamuoyunun önünde tartışıldığı için bu açıklamayı yapma gereği doğduğunu üzüntüyle belirtmek istiyorum.  

Kongrede yaşananları tekrar anlatarak partimizin kamuoyunda daha fazla yıpratılmasını doğru bulmuyoruz. Bu konuların basın üzerinden tartışma yaratacak boyuta gelmiş olması geçmiş dönem Çaycuma Kadın Kolları Başkanımız Senem Ağzıküçük ve yönetiminde bulunan yol arkadaşlarımızın Çaycuma da partimiz için yaptıkları başarılı çalışmalarına ve emeklerine saygısızlık olarak görmekteyiz

Zonguldak'ın ilçesinde iş kazası: Ekipler olay yerinde! Zonguldak'ın ilçesinde iş kazası: Ekipler olay yerinde!

İl Kadın Kollarımıza  gönderilen itiraz dilekçesini kadın kolları il yönetim kurulumuzla birlikte değerlendirdik.

Kongrede Çaycuma İlçe Kadın Kolları Başkanı seçilen  Av. Çiler Başoğlu’nun yönetim kurulu listesi ve yedek yönetim kurulu listesindeki; Ümran Acar, Nurcan Acar Köktürk, Seda Alkan Kayacı, Serap Kalıncı, Gülay Ceylan, Kamuran Mısırlı, Aslı Püren’in parti üyelikleri bulunmadığı için düşürülmesi kararını aldık. Çaycuma İlçe Kadın Kolları Başkanımız ,kongrede seçilmiş yedek yönetim kurulu üyelerinden  asil yönetim kuruluna alarak görevini yapacaklardır.  Kendine ve yönetiminde yer alan kızkardeşlerimize başarılar diliyorum."

Zonguldak Haberleri

Kaynak: Bülten