ELMAS küme düşen Urfa’ya gidiyor

Meteorolojiden Zonguldak dahil birçok ile uyarı! Meteorolojiden Zonguldak dahil birçok ile uyarı!

Tam Play-Off potasına girdik derken Sancaktepe’ye kendi sahasında 2-0 ardından Hacettepe’ye 1—0 ve son olarak da geçen hafta Hekimoğlu Trabzon’a yine kendi evinde 3-0 mağlup olan Zonguldak Kömürspor takımı Play-Off iddiasından uzaklaştığı gibi küme potasına girmemenin hesapları içine girdi.

32 puanla 11. Sırada yer alan ve alttaki en yakın rakibiyle aradaki puan farkı 7’ye kadar düşen Kırmızı-Lacivertliler, hafta sonu aylar önce küme düşmesi kesinleşen Şanlı Urfaspor deplasmanına konuk olacak.

Hekimoğlu Trabzon maçında taraftarlarıyla da arası iyice bozulan ve moralmen çöken Kırmızı-Lacivertliler bu maçtan galibiyetle dönemezse kalan haftalarda işi biraz daha zorlaşacak çünkü bundan sonraki maçlarının çoğunu zirve mücadelesi içinde olan takımlarla oynayacak olması Zonguldakspor’u gerçekten bir hayli zorlayacaktır.

Bu bilinçle Urfa maçına mutlak galibiyetle hazırlanan Zonguldak Kömürspor’u moral olarak yöneticiler de maça hazırlayıp destekledi ve ekonomik zorluklarını da çözmek için kampanyalar düzenliyor.

Teknik Direktör Serkan Afacan da Urfa’dan mutlak surette galibiyetle döneceklerini ve futbolcularının bunu başaracak güçte olduğunun altını çizerek galibiyet sözü verdi.

Mustafa Emen