Zonguldak Kömürspor taraftarı akın edecek! Zonguldak Kömürspor taraftarı akın edecek!

Yeni sezon hazırlıklarının ilk bölümünü Karaelmas Kemal Köksal tesislerinde tamamlayan Zonguldak Kömürspor kafilesi 2. Etap çalışmalarını yapmak için Devrek’te bulunan ünlü futbolcu Mesut Özil’in spor tesislerinde kampa girdi.
Teknik Direktör Mustafa Özer nezaretinde ilk çalışmasını bu akşam yapacak olan Kırmızı-Laciverti temsilcimiz modern tesislerde çok daha iyi çalışma imkanı bulacak ve kondüsyon depolayacak.
10 gün sürmesi beklenen 2.etap çalışmalarından sonra Kırmızı-Lacivertli kafilenin belirlenecek olan son etap çalışmaları için kampta sezonun son antrenmanlarını yaparak lige hazır hale gelecek.
Bu arada, mevcut kadroya takviye yapmak için transfer çalışmalarını sürdüren A.Ş Başkanı Hakan Hürfikir’in görüştüğü bazı yetenekli ve takıma katkı verecek oyuncuları da kampa getirmek için yaptığı görüşmelerin son aşamasında olduğu da öğrenildi.
Öte yandan, Devrek Gençlik ve Spor ilçe Müdürü Cihan Durdubaş, Mesut Özil tesislerinin son durumu hakkında bilgi vererek her şeyin hazır olduğunu yönetime ifade etti. Takım bu akşam ilk idmanını bu tesislerde yapmaya başlayacak.
Mustafa Emen