AK Parti Zonguldak İl Başkanı Mustafa Çağlayan gazetecilerle bir araya geldiği toplantıda ERDEMİR'in siyaset malzemesi olması hakkında konuştu.

Kozlu sahilinde hareketli saatler! Kozlu sahilinde hareketli saatler!

Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık'ın Erdemir'i polemik konusu yapması konusunda görüşlerini dile getiren Başkan Çağlayan, Erdemir'in tartışılmaması gerektiğini vurguladı. 

Çağlayan, "Erdemir'i tartışıyoruz. Dünya sanayi kuruluşu. Yerel siyasette tartışılacak bir durumda değiliz. Yerel siyasete malzeme olamaz. Ereğli’mizi ne katacak? Belediyemizin faydalanamayacak durumlara karşı çıkarız. Üniversitemiz devreye giriyor. 18-30 yükseliş gösterdi. Çaycuma TPAO okul projelerimiz var. Hiç kontenjan boşluğumuz söz konusu değil. Erdemir’le çakışmamız olabilir mi? Teşekkürler. Sonuna kadar destek olmamız gerekiyor. O da bir taraftan yapıyor. Çok güzel işler oluyor. Biraz daha bu işleri anlatmamız gerekiyor. Öğeyi sayısında artış gözüküyor. Şehrimize biraz daha sahip çakarsak şehirimizin güzellikleri ön plana çıkartırsak bu sayı artabilir. İnanın çok güzel şehirde yaşıyoruz. Asayiş durumu olarak diğer şehirlere güzel şekilde yaşıyoruz. Giderek güzelleşen bir şehirde yaşıyoruz." şeklinde açıklama yaptı.