ERDEMİR ve KARDEMİR Eski Genel Müdürü, TAT Metal Yönetim Kurulu Üyesi Fadıl Demirel, Corona Virüs tedavisi gördüğü İstanbul Acıbadem Hastanesi’nde hayatını kaybetti.

 

6 Ekim’de Ereğli Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alınan Fadıl Demirel, durumunun ağırlaşması üzerine 11 Kasım’da İstanbul Acıbadem Hastanesi’ne sevk edilmişti. Fadıl Demirel, Sinop'ta toprağa verilecek.

 

 

FADIL DEMİREL KİMDİR?

 

Fadıl DEMİREL İstanbul Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliğinden 1977 yılında mezun oldu. 1979-80 yıllarında aynı üniversitede işletme mastırı yaptı. 1977 yılında Erdemir A.Ş. ( Ereğli Demir Çelik Fabrikaları)’de mühendis olarak göreve başlayan Fadıl DEMİREL, daha sonra sırasıyla Başmühendis, Çelikhane Müdür Yardımcısı, Çelikhane Müdürü, Çelik İmalat Başmüdürü görevlerinde bulundu. 1999–2003 yılları arasında Kardemir A.Ş. ( Kardemir Karabük Demir Çelik Fabrikaları) de İşletmeler Genel Müdür Yardımcısı olarak görev yapan DEMİREL, 2003 ve 2004 yıllarında Erdemir Genel Müdür 1. Yardımcısı ve Erdemir İşletmeler Genel Müdür Yardımcığı görevlerinde bulundu. 2005 yılında Erdemir A.Ş. Genel Müdürü olan DEMİREL, 2009 yılında Kardemir AŞ Genel Müdürlüğü görevine getirildi. Fadıl DEMİREL, son olarak Ereğli Tat Metal Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev yapıyordu.

Kapuz plajını ve Fener’i kim işletecek! Belli oldu Kapuz plajını ve Fener’i kim işletecek! Belli oldu