Ülkemizin kaderini değiştirecek ve bize tam bağımsız ülke olma yarışında avantaj sağlayacak asrın keşifindeki rakamlar yukarıya doğru revize edilerek cumartesi günü sayın Cumhurbaşkanımız tarafından ülke ve dünya kamuoyuna açıklandı.

Hem bölgemizin hem de ülkemizin kaderini değiştirecek ve 2023 yılından itibaren halkımızın refah seviyesine doğrudan etki edecek bu müjde hepimizi sevindirmeliydi.

Ancak yine her zaman ki gibi ERDOĞAN düşmanı olan marjinal bir grup bu keşifi bile neredeyse gaz bulduk kötü olduya getirdiler, olmadı yeni bulunan miktarı küçümsemeye başladılar.

Uzun Mehmed’in  kömürü bulup Zonguldak’ın şehir olmasının yolunu açması gibi, bu doğal gaz keşfi FİLYOS Limanı ile birlikte ZONGULDAK ve BARTIN’ın yeniden şahlanışının başlangıcı olmuştur.

Ülkemizi enerji piyasasında dünyada söz sahibi ülkeler arasına sokacak;
Boru hatları, yeraltı gaz depolama sistemi ve likit gaz taşıyan gemiler ve istasyonlarından sonra ki en büyük ve etkili son adım oldu.

Ülkemizin her alanda desteğini yanında hisseden  AZARBEYCAN, ERMENİSTAN işgalindeki topraklarını 30 yıl sonra Söke Söke özgürleştirmeye başladı.Hemde malum olan bütün destekçilerine rağmen.

Bütün dünya Kovid-19 pandemisinin pençesinde kıvranıp, ekonomileri küçülme rekorları kırarken, ülkemiz Ağustos ayında sanayide dünyada en hızlı büyüyen 2.ülke oldu.

Dostları ile iktidara yürüyeceğini açıklayan, CHP Genel Başkanı KEMAL KILIÇDAROĞLU tam da bu ortamda acilen erken seçim çağrıları yapar oldu.

Sayın MHP Genel Başkanı DEVLET BAHÇELİ’nin dediği gibi sayın KILIÇDAROĞLU nereden işaret aldı dersiniz ?

FRANSA Cumhurbaşkanı MACRON’un KATAR Emirine “EKONOMİLERİNİ bitirerek ERDOĞAN’ı tam yıkıyorduk, sen destek oldun, yıkamadık.” itirafı KEMAL KILIÇDAROĞLU’NU çok üzmüşki KATAR EMİRİ ile CUMHURBAŞKANIMIZ ERDOĞAN arasındaki, salgından dolayı gönül selamı ile selamlaşmayı,  eğip büküp diline dolayıp, Katar Emiri karşısında eğildi yalanı ile algı çalışması yapma gereği duydu.

Ülkenin ekonomik krize girmemesi niye KILIÇDAROĞLU’NU üzdü ki dersiniz?

DOĞU AKDENİZ’deki haklarımız için AVRUPA’YA VE YUNANİSTAN’A yüksek sesle karşı durmuş iken, kendi sismik ve sondaj gemilerimizi sahaya sürmüş, donanmamıza koruma vazifesi verilmiş iken,
Ne oldu da birden bire KILIÇDAROĞLU erken seçim diye yanıp tutuşur oldu.

DEVLET Bey’in dediği gibi dostlarıyla yürüyüşü özleyen KILIÇDAROĞLU, malum yerlerden işaret mi aldı dersiniz ?

FRANSA kamuoyunda itibarı yerlerde sürünen MACRON, İSLAM ve TÜRK düşmanlığında zirve yapan açıklamaları ile ve ERDOĞAN düşmanlığında CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun koordine ettiği MİLLET İTTİFAKI ile aynı dili konuşmaları çok ama çok acı.

PKK hamisi  HDP’nin ve HDP hamisi CHP’nin bu güçlerin kuklası olmasına alıştık ama içinde sözde Milliyetçi ve Muhafazakar olduğunu söyleyenlerinde bu MACRON’la aynı anlayışta buluşması çok ibretlik bir durum.

Koltuk hırsı mı?

Makam hırsı mı ?

Rant hırsı mı ?

Veya nefslerine köle olmanın sonucu mu ?
bu düşmanlarla aynı amaç ile güç birliği yapmaya mı sebeb oldu bilmem ama bugünkü şartlarda (düğün değil bayram değil) erken seçim çığlıkları boşuna olmasa gerek.

Zonguldak’ta sarı alarm! Zonguldak’ta sarı alarm!

 

https://www.imzagazetesi.com.tr/yazar-erdogan-a-karsI-macron-ve-kIlIcdaroglu-bir-348.html