Yönetim, teknik direktör Okan Buruk'un raporunu dikkate alarak öncelikli olarak orta saha ve sol bek bölgelerinde takviyeler yapma kararı aldı.

Zonguldak Kömürspor tribün lideri Taner Arslantürk’ten "TFF'ye Büyük yürüyüş" açıklaması! Zonguldak Kömürspor tribün lideri Taner Arslantürk’ten "TFF'ye Büyük yürüyüş" açıklaması!

Süper Lig'de Fenerbahçe ile 0-0 berabere kalarak 44 puana ulaşan Galatasaray, ikinci sırada yer alıyor. Şimdi gözlerini Süper Kupa finaline çeviren sarı-kırmızılılar, ocak ayı transfer dönemi için harekete geçti. Şu ana kadar birçok transfer söylentisi ortaya atılan Galatasaray'da, özellikle orta saha ve sol bek mevkilerine takviye yapma isteği bulunuyor.

Kulüp, Angelino İle Yollarını Ayırmayı Planlıyor

Galatasaray yönetimi, transfer listesindeki oyuncularla temaslarını hızlandırdı. Öncelikli olarak sol bek mevkiine takviye yapmayı planlayan Galatsaray, bu bölgeye yapacağı transferle ilk hamlesini gerçekleştirecek. Sol bek mevkiine yönelik yoğun çaba sarf eden yönetim, adaylar arasından bir tercih yapmaya hazırlanıyor. Kulüp, Angelino ile yollarını ayırmayı planlıyor. 

Galatasaray'da Yeni Transfer Iddiaları! O Isimle Yollar Ayrılıyor Mu2

Orta saha bölgesinde Tottenham'dan kiralanan Ndombele'den beklenen performansı alamayan Galatasaray, bu mevki için de transfer düşünüyor. İlk hedef ise Leicester City'de forma giyen Wilfried Ndidi oldu. Ancak bu transferde beklenmedik bir gelişme yaşandı.

Galatasaray'da Yeni Transfer Iddiaları! O Isimle Yollar Ayrılıyor Mu1

İngiliz basınında çıkan haberlere göre, Barcelona Ocak ayında orta saha bölgesine takviye yapmak isteyen ve mali sorunlar yaşayan bir kulüp olarak Ndidi'yi transfer listesine aldı. Leicester City ile olan sözleşmesi sezon sonunda sona erecek olan 27 yaşındaki futbolcu, İspanyol devi Barcelona'nın radarına girdi. Bu durum, Galatasaray'ın Ndidi transferinde daha fazla rekabetle karşılaşabileceğine işaret ediyor.

Galatasaray'da Yeni Transfer Iddiaları! O Isimle Yollar Ayrılıyor Mu3

Bu sezon Leicester City formasıyla gösterdiği performansla dikkat çeken Wilfried Ndidi, 22 maçta 4 gol ve 6 asistle oynadı. Ocak ayında yaşanacak gelişmeler merakla bekleniyor.

HABER MERKEZİ