Çaycuma ilçesinin İstasyon Mahallesi şehirlerarası terminal bölgesinde kalan galerici esnafının sel tehlikesi altında kalmaları konusunda yetkili makamlara iletilen konuların ardından galerici esnafı artık bu çileden kurtuluyor.

Oto Galericiler Sitesi İnşaatı Hızla Devam Ediyor

İlçenin TOKİ köprüsü alanına yapılması planlanan Oto Galericiler Sitesi sahasında çalışmalar hız kesmeden devam ediyor. Çaycuma İlçe Kaymakamı Mehmet Göze, beraberindeki Çaycuma Oto Galericiler Sitesi Kooperatifi Sınırlı Sorumlu Başkanı Ersin Çiloğlu, İlçe Özel İdare Müdür Vekili Kemalettin Yaşar ve İlçe Özel İdare Şantiye Şefi Ali Acar ile birlikte galericilerin yeni alanı olan bölgedeki çalışmaları yerinde incelediler.

Başkan Ulupınar ve Zonguldak Milletvekili Çolakoğlu’ndan Polat’a Ziyaret... Başkan Ulupınar ve Zonguldak Milletvekili Çolakoğlu’ndan Polat’a Ziyaret...

Yeni Alan, Esnaf İçin Güvenli Bir Yer Sağlayacak

Çaycuma İlçe Kaymakamı Mehmet Göze, inşaat alanındaki çalışmaları inceleyerek esnafın yaşadığı sorunların çözüleceğini ve yeni alanın esnaf için daha güvenli bir yer sağlayacağını belirtti. Galerici esnafı, yeni Oto Galericiler Sitesi'nin tamamlanmasıyla birlikte sel tehlikesinden kurtularak daha rahat bir çalışma ortamına kavuşacak.

Editör: İrem Karagöz