Avni Çakır Haberleri

Avni Çakır haberleri ve güncel Avni Çakır gelişmeleri, Avni Çakır ile ilgili tüm video, Avni Çakır fotoğrafları ve Avni Çakır haberleri İMZA GAZETESİ - ZONGULDAK HABER - SON DAKİKA GELİŞMELERİ ZONGULDAK | ZONGULDAK HABERLERİ sitemizde


KASTAMONU

Kastamonu'da öğrenciler resim ve seramik sergisi açtı. Öğrencilerin sergisine yoğun ilgi vardı.

KASTAMONU

İstiklal Yolu'nun İnebolu-Kastamonu yolunda Kurtuluş Savaşı'nda büyük rol oynayan Kastamonu halkı “Atatürk ve İstiklal Yolu Yürüyüşü”ne başladı.

ZONGULDAK

Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Veysel Tiryaki, ihtimal orman yangınlarının önlenmesi için her alanda hazırlıklar yaptıklarını belirterek, "Artık Orman Genel...

KASTAMONU

Kastamonu'da polis ekipleri tarafından “Engelliler Haftası”nda düzenlenen etkinlikle, özel bireyler ve aileleri gönüllerince eğlendi.

KASTAMONU

Türkiye’nin yerli ve milli otomobili Togg, Kastamonu’da görücüye çıktı. Yoğun ilgi gören Togg'u vatandaşlar karanfillerle karşıladı.

KASTAMONU

Kastamonu’da çocuklar "Trafik haftası" nedeniyle gerçekleştirilen etkinlikte bir günlüğüne fahri trafik polisi olup sürücüleri emniyet kemeri takmaları için uyardılar.

ZONGULDAK

Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından aileleri ile Kastamonu’ya yerleşen çocuklar ve gençler, hayata geçirilen proje ile akademik, sosyal, eğitsel ve psikolojik...

KASTAMONU

Kastamonu'da Milli Eğitim Bakanlığı’nın destekleriyle kurulan Olgunlaşma Enstitüsü’nde kaybolmaya yüz tutmuş ürünler, yeniden gün yüzüne çıkartılarak gelecek nesillere aktarılacak.