Azdavay Haberleri

Azdavay haberleri ve güncel Azdavay gelişmeleri, Azdavay ile ilgili tüm video, Azdavay fotoğrafları ve Azdavay haberleri İMZA GAZETESİ - ZONGULDAK HABER - SON DAKİKA GELİŞMELERİ ZONGULDAK | ZONGULDAK HABERLERİ sitemizde


KASTAMONU

Kastamonu'nun Azdavay ve İnebolu ilçelerinde dolu yağışı etkili olurken, Hanönü ilçesinde ise sağanak hayatı olumsuz etkiledi.

KASTAMONU

Kastamonu'da ormanlık alanda çıkan yangın, hızla büyüyerek kontrol altına alınamadı.

KASTAMONU

Dün gece saatlerinde çıkan orman yangını, itfaiye ve orman ekiplerinin hızlı müdahalesiyle büyümeden kontrol altına alındı.

KASTAMONU

Kastamonu'nun Azdavay ilçesinde jandarma ekipleri tarafından durdurulan bir araçta yapılan aramada enerji nakil hattı ve çeşitli malzemeler ele geçirildi.

KASTAMONU

Jandarma suçlulara göz açtırmadı.  Kastamonu’da çeşitli suçlardan aranan 4 şahıs, jandarma ekipleri tarafından yakalandı.

KASTAMONU

Kastamonu’nun ilçesinde anne ayı ile iki yavrusu, armut ağacına çıkarak karınlarını doyurdu. Armudun sahipleri ayıları kovaladı. Güvenlik kamerasına yansıdı.

KASTAMONU

Kastamonu'da okula gitmek için yaya geçidinden karşıya geçmek isteyen öğrenciye, otomobil çarptı.

KASTAMONU

Kastamonu'nun Azdavay ve Cide ilçelerinde jandarma ekipleri kablo hırsızlığı yapan şahısları yakaladı.

KASTAMONU

Kastamonu'da çıkan yangın 17 dönümlük araziyi kül etti. Sonrasında Azdavay ve Seydiler ilçesinde de çıkan yangınlara da itfaiye ekiplerince müdahale...

KASTAMONU

Bir süre önce de yumurta-ceviz büyüklüğünde dolu yağan Kastamonu'ya yine şaşırtıcı derece büyüklükte dolu yağdı.

KASTAMONU

Kastamonu’nun Azdavay Kaymakamı Şeyma Nur Kaygusuz, ilçenin tanıtımı için yaptığı hareket takdir edildi.

KASTAMONU

Kastamonu’nun Azdavay ilçesindeki Çatak Kanyonu'nda 450 metre yükseklikte cam teras ziyaretçi akımına uğruyor. Şehir içi, şehir dışı birçok yerden ilgi...