Çatışma Haberleri

çatışma haberleri ve güncel çatışma gelişmeleri, çatışma ile ilgili tüm video, çatışma fotoğrafları ve çatışma haberleri İMZA GAZETESİ - ZONGULDAK HABER - SON DAKİKA GELİŞMELERİ ZONGULDAK | ZONGULDAK HABERLERİ sitemizde


ASAYİŞ

Henüz belirlenemeyen bir nedenle Şanlıurfa otogarında taraflar arasında çıkan çatışmada 1 kişi ölürken, 10 kişi yaralandı.

ASAYİŞ

Alacak verecek meselesi yüzünden çıktığı iddia edilen tartışmada 14 kişinin yaralandığı, 18 şüphelinin ise gözaltına alındığı bildirildi.

ASAYİŞ

Husumetli aileler arasında silahlı kavgada 1’i ağır 2 kişi yaralandı.

ASAYİŞ

Akraba olan iki aile arasında çocukların tartışması yüzünden çıkan kavga büyüyünce tüfek ve bıçak kullanıldı. Kavgada 5 kişi yaralandı.

ASAYİŞ

İki grup arasında sokak ortasında çıkan silah ve bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı.

ASAYİŞ

Bir kafeteryada oturan iki grup arasında çıkan silahlı çatışmada 1 kişi öldü, 1 kişi yaralandı. 4 kişinin karıştığı silahlı kavgada...

ASAYİŞ

İki esnaf arasında çıkan tartışmada bir kişinin hayatını kaybettiği cinayetin güvenlik kamera görüntüleri ortaya çıktı.

ASAYİŞ

Aralarında husumet olan iki kişi arasında çıkan tartışma büyüyerek silahlı kavgaya dönüştü. Olayda 1’i ağır 3 kişi yaralandı.

GÜNDEM

İstanbul Adalet Sarayı'nın C Kapısı önündeki polis noktasına düzenlenen silahlı saldırıda çatışma çıktı.

ZONGULDAK

Zonguldak’ın ilçesinde kaçak ocak sahipleri arasında çıkan tartışmada silahlar konuştu.

GENEL

Güngören’de aralarında husumet bulunan iki grup arasında silahlı çatışma çıktı. Savaş alanına dönen sokakta 1 kişi öldü, 3 kişi yaralandı.

GENEL

Gürültü nedeniyle komşular arasında çıkan silahlı kavgada 1 kişi hayatını kaybetti, 5 kişi ise yaralandı. İlçede aynı gün meydana gelen...