Çayköy Haberleri

çayköy haberleri ve güncel çayköy gelişmeleri, çayköy ile ilgili tüm video, çayköy fotoğrafları ve çayköy haberleri İMZA GAZETESİ - ZONGULDAK HABER - SON DAKİKA GELİŞMELERİ ZONGULDAK | ZONGULDAK HABERLERİ sitemizde


ZONGULDAK

Zonguldak'ın merkeze bağlı Eceler, Çukurören ve Çayköy'de yaşayan vatandaşlar, İmza Gazetesi'ne teşekkür etti.

ZONGULDAK

Zonguldak’ın merkeze bağlı Çukurören, Eceler ve Çayköy’deki su sorununa İl Genel Meclisi Başkanı el attı.

ZONGULDAK

Zonguldak’ın merkeze bağlı Çukurören, Eceler ve Çayköy’deki su sorununa İl Genel Meclisi Başkanı Necdet Karaveli el attı.

ZONGULDAK

Zonguldak'ın Çayköy ve çevre köylerinde çöp toplama hizmeti veren özel idareye bağlı araçlar, çöp konteynerlerini kullanılamaz hale getiriyor.

ZONGULDAK

Geçen sene temmuz ayında yaşanan şiddetli yağmur, Çayköy'de iki defa sel felaketine neden oldu. Ancak, sel mağduru olan halk, sorunlarını...

ZONGULDAK

Zonguldak'ın beldesinde bulunan Çayköylü vatandaşlar, sel felaketinden bu yana bekleyişlerini sürdürüyor.

ZONGULDAK

Başkent Elektrik Dağıtım A.Ş. (BEDAŞ) Zonguldak'ın merkez köylerini, yaşanan elektrik kesintileri nedeniyle adeta çıldırttı.

ZONGULDAK

Zonguldak'ın Çaycuma ilçesine bağlı Çayköy köyü sakinlerinin çilesi bitmiyor. Selden beri yardım bekleyen vatandaş çaresiz kaldı.

ZONGULDAK

Zonguldak'ta, emekliler cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan en düşük emekli maaşının ardından, il ve ilçeler arası yolcu taşıyan minibüslerde...

ZONGULDAK

Köylüler, Temmuz ayında meydana gelen sel felaketinde Çayköy'de çöken yolun henüz onarılmadığını belirterek Cumhurbaşkanı Erdoğan'a seslendi.

ZONGULDAK

Zonguldak'ta yaşanan sel felaketi sonrasında tahrip olan Çayköy mevkiindeki yol çalışmalarını yapan inşaat firması Bayburt İnşaat yolun yapımını yarım bıraktı.

ZONGULDAK

 Temmuz ayında şiddetli yağan yağmur nedeniyle Zonguldak-Ankara yolu üzerindeki Çayköy'ü sel basmıştı. Çayköylü vatandaş bu kez de sel mağduru oldu.